L'Arboç grava un vídeo amb un dron per promocionar-se turísticament

A través de la fantàstica vista de l'aparell es poden observar els edificis i carrers més emblemàtics de la vila
Imatge d’un 'frame' del vídeo. | Ajuntament de L’Arboç

 

L'Ajuntament de l'Arboç ha realitzat tot un recull de gravacions de tots els edificis i carrers emblemàtics del poble i ho ha fet d'una manera molt especial: amb un dron.

 

Gràcies a les sorprenents imatges obtingudes amb el dron, l'Ajuntament de l'Arboç té com a objectiu dinamitzar i promocionar turísticament la seva vila a les xarxes socials i a tots els nous canals de comunicació 'online'. Així, el poble es vol mostrar al món a través d'unes captures espectaculars, des d'un punt de vista molt diferent de l'habitual.

'Deixa't sorprendre per l'Arboç'

'Deixa’t sorprendre per l’Arboç' és el títol del primer vídeo que s'ha realitzat amb totes aquestes gravacions aèries, i que mostra tots els racons de la vila de l'Arboç i dels seus edificis des d'una perspectiva mai vista fins ara.

 

Podeu veure, a continuació, les espectaculars vistes de la vila de l'Arboç en un vídeo de poc més d'un minut, on s'hi pot comprovar, ràpidament, l'atractiu i la singularitat del poble.

 

El potencial de l'Arboç

El regidor de promoció econòmica i turisme, Alfons Ribas, ho té molt clar: «amb aquesta campanya volem mostrar tot el potencial que té l’Arboç, i que va més enllà d’un sol edifici. El patrimoni arquitectònic de l’Arboç és espectacular i el volem donar a conèixer».

 

A més a més, les gravacions s'han realitzat a 4K —molt alta resolució— i amb totes elles s'ha creat un arxiu d'imatges que es podrà fer servir segons les necessitats, tan promocionals i publicitàries, com també tècniques i arquitectòniques del moment. Gràcies a aquest arxiu de gravacions, en el futur també es podran realitzar nous vídeos més específics de cada edificació del municipi.

 

Juntament amb aquest vídeo, i amb tot un recull d'activitats que ofereix el municipi al llarg de l'any, l'Ajuntament de l'Arboç vol aconseguir promocionar turísticament la seva vila.