Marc Bartra sorteja una samarreta de la selecció espanyola per lluitar contra el coronavirus

Marc Bartra dona una camiseta de la selecció per ajudar l'Hospital del Vendrell en la lluita del coronavirus

El futbolista de Sant Jaume dels Domenys participa en la campanya #TheBiggestGame

Un cop més el baixpenedesenc Marc Bartra mostra la seva cara més solidària amb la seva terra. L'actual futbolista del Betis s'ha adherit al moviment solidari que porta per nom #TheBiggestGame i sortejarà una samarreta  de la selecció espanyola per lluitar contra el coronavirus. Els diners que es donin per adquirir la camiseta de Bartra aniran destinats a l'Hospital Comarcal del Vendrell i la lluita del coronavirus.

Bartra donarà els diners a l'hospital del Vendrell

En el moviment solidari #TheBiggestGame per lluitar contra el coronavirus participen futbolistes de talla mundial com Andrés Iniesta, Rakitic, Dani Alves, James Rodríguez, Joaquin, Dybala o Falcao, entre altres.

En aquesta campanya solidària, els i les futbolistes donen una samarreta única d'un partit i cadascú decideix escollir un hospital  al qual donar  els diners recaptats per la lluita contra el coronavirus. Tots aquells qui hagin donat en aquella samarreta, la poden guanyar en el sorteig.

El jugador de Sant Jaume dels Domenys, Marc Bartra ha decidit sortejar una samarreta de la selecció espanyola, amb la qual va disputar un partit amistós contra la selecció d'Anglaterra a l'Estadi de Wembley, on van quedar 2 a 2. Per poder guanyar la samarreta de Bartra, s'ha de fer un donatiu mínim de 5 euros. Tots els diners que es recaptin, aniran destinats a la lluita del coronavirus de l'Hospital Comarcal del Vendrell