Angelina Jolie torna al cinema amb la segona part de 'Maléfica'

Ocine Les Gavarres programa un sorprenent documental sobre l'artista renaixentista Michelangelo, rodat en 4k i amb imatges espectaculars.

Repassem seguidament les estrenes d'aquest divendres dia 18 d'octubre a les sales d'Ocine de Tarragona.

Abans però, cal destacar que aquest dissabte dia 19 d'octubre comença el Cicle CINC de cinema infantil en català, en la seva edició corresponent a la tardor de 2019. Es tracta d'un cicle de pel·lícules familiars que es projecte a les sales Ocine de Les Gavarres i de Vila-seca cada dissabte a les 16:15 de la tarda i a preu reduït (només 4,20€ l'entrada)

Les pel·lícules escollides en aquesta edició del CINC són:

- La Mia i el lleó blanc - 19 d'octubre

- Pokémon: Detectiu Pikachu - 26 d'octubre

- Toy Story 4 - 2 de novembre

- Mascotes 2 - 9 de novembre

- Angry Birds 2 La pel·lícula - 16 de novembre

També serà molt interessant el documental 'Ara Malikian: Una vida entre las cuerdas', que explica la història del polifacètic violinista, Ara Malikian, d'origen libanès i ascendència armènia, mostrant la seva trajectòria professional i personal. La música va salvar la vida d'Ara quan va haver de fugir de la guerra i va abandonar Beirut amb només 14 anys. Des d'aquell moment la seva vida ha estat nòmada, portant la música per tot el món.

Ara Malikian ha actuat diversos cops a Tarragona, omplint els concerts gràcies a un públic fidel i entregat a la seva música. Ara teniu la oportunitat de gaudir d'aquest bon documental sobre l'artista en exclusiva a Ocine Les Gavarres el pròxim dijous dia 24 d'octubre. Les entrades anticipades, ja són a la venda. 

  

Estrenes de la setmana

1 'El asesino de los caprichos'

Aura Garrido ('Stockholm') és la protagonista d'aquest thriller espanyol dirigit per Gerardo Herrero (la veurem també en un altre thriller 'El silencio de la ciudad blanca', dirigida per Daniel Calparsoro). Interpreta una investigadora que juntament amb una companya malcarada i amb problemes emocionals (Maribel Verdú) ha de resoldre el cas d'un assassí que reprodueix amb les seves víctimes, sempre de l'alta societat, les escenes de la sèrie de quadres 'Los Caprichos de Goya'.

2 'Zombieland'

Seqüela de 'Bienvenidos a Zombieland', pel·lícula que fa deu anys va donar un nou enfocament a les històries de zombis mesclant morts vivents i comèdia i funcionant molt bé a taquilla. Ara torna aquell escenari però amb els zombis plenament instal·lats al món i amb els humans havent de lluitar pràcticament per la seva existència. El repartiment és espectacular: A més de Woody Harrelson hi surten Emma Stone, Abigail Breslin, Bill Murray, Jesse Eisenberg i Rosario Dawson. Sang i fetge, però per riure.

3 'Retrato de una mujer en llamas'

Premi al millor guió al Festival de Cannes, Céline Sciamma ('Tomboy' i 'Girlhood') ens presenta una història d'amor subtil, tímida però passional, emmarcada a la França del segle XVIII. Les protagonistes són dues dones, una pintora que rep l'encàrrec de realitzar un retrat de noces i Helóise, que té dubtes sobre el seu pròxim matrimoni. Una història ben explicada, que s'assembla en molts aspectes a 'La vida de Adele' però en una altra època.

4 'Maléfica: Maestra del mal'

Les segones i terceres parts abunden a la cartellera. Cinc anys després de conèixer el poder i la humanitat de la bruixa de 'La bella dorment', Angelina Jolie torna a encapçalar la segona part d'aquesta història Disney enfrontant-se a Michelle Pfeiffer, la reina i mare de la princesa protagonista del conte. Jolie és el 90% d'una pel·lícula (no la vèiem a la pantalla gran des de 'Frente al mar') i les aventures, efectes especials a dojo i certa tenebrositat i misteri són els elements essencials de la història.

5 'Comportarse como adultos'

Constantin Costa-Gavras segueix sent un dels referents cinematogràfics pel que fa a pel·lícules de denúncia social, política i econòmica del món actual. Ara torna amb aquesta història basada en el llibre publicat per Gianis Varufakis, exministre de finances grec i en la història de com l'Eurogrup va imposar a Grècia una sèrie de normes per aplicar l'austeritat sense miraments ni compassió. Costa-Gavras juga a la comparació amb una tragèdia grega amb temes transcendentals com el bé, el mal, la justícia o les conseqüències dels actes. Cinema adult i complex.

7 'Michelangelo Infinito'

Dins el cicle 'Arte en pantalla', arriba a Ocine Les Gavarres aquest impressionant documental sobre Michelangelo Buonarroti, escultor, pintor, poeta, escriptor i arquitecte del Renaixement que ha passat a la història per la impressionant i colpidora bellesa de les seves creacions. El documental, rodat en 4k i amb imatges espectaculars de l'obra i processos creatius de l'artista, explora també el vessant personal de Michelangelo i com la seva vida va influir en la seva obra. Imprescindible.

"🍿🎞CINEMA: Will Smith real i en 3D protagonitza 'Geminis', l'estrena de la setmana!" "🎞CINEMA: 'Joker' el terrible i amenaçant rei de la potent cartellera d'octubre a Ocine"