L'univers 'Fast&Furious' torna als cinemes amb més adrenalina, velocitat i trompades

La setmana vinent arriba a Ocine Les Gavarres el documental sobre la banda musical més important del moment 'Bring The Soul'. Les entrades anticipades ja són a la venda.

Repassem les noves pel·lícules que s'incorporen a la cartellera a partir d'aquest divendres  'Hobbs&Shaw' ho fa un dia abans, demà dijous -. Amb la targeta Ocine Fidelity Plus, que et podràs fer en línia o als cinemes OCINE pots veure totes les pel·lícules a preu reduït tant durant la setmana com dissabte i diumenge i a més acumules punts que pots anar bescanviant per entrades gratis, begudes, crispetes...

 

Bring The Soul, el fenomen musical mundial, arriba a Ocine Les Gavarres

 

Interessant serà també el documental sobre Bring The Soul que podreu veure a Ocine Les Gavarres a partir del dimecres 7 d'agost i fins diumenge dia 11 en sessió de tarda a les 18:30h. BTS és una boy band sudcoreana que a dia d'avui és de les més seguides a tot el món pel públic adolescent. A tall d'exemple, l'any passat BTS va ser nomenada per Fobes com la celebritat més influent i poderosa de Corea i al seu país i al món oriental, els joves integrants del grup són autèntiques celebritats que omplen estadis allà on van. BTS fa el salt ara al cinema amb un documental que ens descobreix la banda fora de l'escenari, en moments més quotidians i del dia a dia, preparació dels concerts, assajos, etc... Podeu comprar entrades anticipades per viure aquesta experiència musical o bé per conèixer una de les bandes musicals més importants del món a la web d'Ocine Les Gavarres.

'Bring The Soul' | Cedida

 

  

  

Aquestes són les novetats que pots veure als cinemes OCINE de Tarragona:

 

Estrenes de la setmana

1 'Fast&Furious: Hobbs & Shaw'

La saga Fast&Furious és una de les més rendibles i fructíferes del panorama cinematogràfic del segle XXI. Amb vuit pel·lícules fetes i dues més pendents d'estrena (2020 i 2021) ara arriba aquest spin-off liderat per Dwayne Johnson i Jason Statham després de les baralles entre Johnson i Vin Diesel (personatge central de la saga) a través de les xarxes socials per la professionalitat de Diesel en els rodatges. Els productors, que ho aprofiten tot per fer caixa, munten ara aquesta aventura paral·lela amb dos dels personatges nouvinguts a la saga però amb la mateixa idea i filosofía que impregna el conjunt (aquí hi ha potser menys persecucions i trompades amb cotxes i més combats cos a cos i bufetades). Dirigeix David Leitch ('Deadpool 2', 'Atómica') i incorpora Idris Elba com el dolent de la història. S'estrena aquest dijous 1 d'agost.

4 'Padre no hay más que uno'

Remake de l'argentina 'Mamá se fue de viaje' escrita, dirigida i protagonitzada per Santiago Segura. Javier és el típic personatge que sense ocupar-se mai dels seus fills sempre aconsella la seva dona amb expressions com 'és que no t'organitzes' o 'no et posis nerviosa'. Amb cinc fills (entre els 4 i els 15 anys) un bon dia, la mare decideix agafar-se unes vacances i els deixa amb el pare uns dies. El caos inicial desembocarà en un desastre absolut a mesura que passin els dies i amb Javier al capdavant de la situació. Comèdia divertida, entretinguda, familiar i que de ben segur que fa un excel·lent resultat a taquilla. Inicialment, Segura havia pensat en Javier Cámara o Javier Gutiérrez pel paper protagonista però com que no podien fer-lo per qüestions d'agenda, va decidir protagonitzar la història ell mateix. A més,  les seves dues filles a la vida real, Calma i Sirena, fan de filles seves també en la ficció.

5 'Remember me'

Bruce Dern és una llegenda viva de Hollywood que va debutar amb – atenció – Elia Kazan l'any 1960. Ha treballat amb Alfred Hitchcock, Sam Peckinpah, Sydney Pollack o Quentin Tarantino. Secundari de luxe que va tornar a ressorgir amb la interessantísima 'Nebraska' l'any 2013, ara presenta aquesta comèdia dramàtica dirigida per Martin Rosete sobre un home vidu, desencantat amb la seva filla i sol el qual s'assabenta que la dona que va ser el seu primer amor té Alzheimer i està ingressada en una residència. Fingint una malaltia per ingressar-hi ell també es marca un objectiu: que el recordi a ella i la meravellosa història d'amor que van viure. Llàgrimes, emoció o conflictes intergeneracionals en una notable pel·lícula de les que emocionen de veritat.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris