L'univers 'Fast&Furious' torna als cinemes amb m茅s adrenalina, velocitat i trompades

La setmana vinent arriba a Ocine Les Gavarres el documental sobre la banda musical m茅s important del moment 'Bring The Soul'. Les entrades anticipades ja s贸n a la venda.

Repassem les noves pel路l铆cules que s'incorporen a la cartellera a partir d'aquest divendres  鈥 'Hobbs&Shaw' ho fa un dia abans, dem脿 dijous -. Amb la targeta Ocine Fidelity Plus, que et podr脿s fer en l铆nia o als cinemes OCINE pots veure totes les pel路l铆cules a preu redu茂t tant durant la setmana com dissabte i diumenge i a m茅s acumules punts que pots anar bescanviant per entrades gratis, begudes, crispetes...

Bring The Soul, el fenomen musical mundial, arriba a Ocine Les Gavarres

Interessant ser脿 tamb茅 el documental sobre Bring The Soul que podreu veure a Ocine Les Gavarres a partir del dimecres 7 d'agost i fins diumenge dia 11 en sessi贸 de tarda a les 18:30h. BTS 茅s una boy band sudcoreana que a dia d'avui 茅s de les m茅s seguides a tot el m贸n pel p煤blic adolescent. A tall d'exemple, l'any passat BTS va ser nomenada per Fobes com la celebritat m茅s influent i poderosa de Corea i al seu pa铆s i al m贸n oriental, els joves integrants del grup s贸n aut猫ntiques celebritats que omplen estadis all脿 on van. BTS fa el salt ara al cinema amb un documental que ens descobreix la banda fora de l'escenari, en moments m茅s quotidians i del dia a dia, preparaci贸 dels concerts, assajos, etc... Podeu comprar entrades anticipades per viure aquesta experi猫ncia musical o b茅 per con猫ixer una de les bandes musicals m茅s importants del m贸n a la web d'Ocine Les Gavarres.

'Bring The Soul' | Cedida

 

  

  

Aquestes s贸n les novetats que pots veure als cinemes OCINE de Tarragona:

Estrenes de la setmana

1 'Fast&Furious: Hobbs & Shaw'

La saga Fast&Furious és una de les més rendibles i fructíferes del panorama cinematogràfic del segle XXI. Amb vuit pel·lícules fetes i dues més pendents d'estrena (2020 i 2021) ara arriba aquest spin-off liderat per Dwayne Johnson i Jason Statham després de les baralles entre Johnson i Vin Diesel (personatge central de la saga) a través de les xarxes socials per la professionalitat de Diesel en els rodatges. Els productors, que ho aprofiten tot per fer caixa, munten ara aquesta aventura paral·lela amb dos dels personatges nouvinguts a la saga però amb la mateixa idea i filosofía que impregna el conjunt (aquí hi ha potser menys persecucions i trompades amb cotxes i més combats cos a cos i bufetades). Dirigeix David Leitch ('Deadpool 2', 'Atómica') i incorpora Idris Elba com el dolent de la història. S'estrena aquest dijous 1 d'agost.

4 'Padre no hay m谩s que uno'

Remake de l'argentina 'Mamá se fue de viaje' escrita, dirigida i protagonitzada per Santiago Segura. Javier és el típic personatge que sense ocupar-se mai dels seus fills sempre aconsella la seva dona amb expressions com 'és que no t'organitzes' o 'no et posis nerviosa'. Amb cinc fills (entre els 4 i els 15 anys) un bon dia, la mare decideix agafar-se unes vacances i els deixa amb el pare uns dies. El caos inicial desembocarà en un desastre absolut a mesura que passin els dies i amb Javier al capdavant de la situació. Comèdia divertida, entretinguda, familiar i que de ben segur que fa un excel·lent resultat a taquilla. Inicialment, Segura havia pensat en Javier Cámara o Javier Gutiérrez pel paper protagonista però com que no podien fer-lo per qüestions d'agenda, va decidir protagonitzar la història ell mateix. A més,  les seves dues filles a la vida real, Calma i Sirena, fan de filles seves també en la ficció.

5 'Remember me'

Bruce Dern és una llegenda viva de Hollywood que va debutar amb – atenció – Elia Kazan l'any 1960. Ha treballat amb Alfred Hitchcock, Sam Peckinpah, Sydney Pollack o Quentin Tarantino. Secundari de luxe que va tornar a ressorgir amb la interessantísima 'Nebraska' l'any 2013, ara presenta aquesta comèdia dramàtica dirigida per Martin Rosete sobre un home vidu, desencantat amb la seva filla i sol el qual s'assabenta que la dona que va ser el seu primer amor té Alzheimer i està ingressada en una residència. Fingint una malaltia per ingressar-hi ell també es marca un objectiu: que el recordi a ella i la meravellosa història d'amor que van viure. Llàgrimes, emoció o conflictes intergeneracionals en una notable pel·lícula de les que emocionen de veritat.

"馃帪CARTELLERA CINE: Terror psicol貌gic i a plena llum del dia a 'Midsommar'" "馃帪CINEMA: Arriba una de les estrenes m茅s esperades: la versi贸 'real' de El Rey Le贸n"