Dumbo

Molta emoció i llàgrimes al 'Dumbo' de Tim Burton que arriba als cinemes de Tarragona

Una de les estrenes més esperades de la primavera arribarà aquest divendres amb l'objectiu de rebentar la taquilla, portant famílies senceres al cinema. Disney té preparades pels pròxims anys les reestrenes en format 'real' dels seus clàssics atemporals ('Aladdín', 'El rey león', 'Mulán', 'Blancanieves y los 7 enanitos', 'La dama y el vagabundo' o 'El jorobado de Notre-Dame). 

'Dumbo'

En aquesta línia, arriba aquest divendres a les sales catalanes 'Dumbo', la tendra i trista història d'un elefant amb les orelles enormes del qual tothom es riu. Dumbo és membre d'un circ que no passa pel seu millor moment fins que s'adonen que l'elefant pot volar gràcies a les seves orelles, cosa que farà que l'espectacle torni a cultivar èxits però també que tothom vulgui apropiar-se de l'elefant.

  

Dirigeix Tim Burton, qui ha tingut tot el pressupost que ha necessitat per reinterpretar l'argument de la pel·lícula impregnar la història de l'atmosfera fosca i màgica dels seus projectes i tampoc s'ha escatimat en la part actoral: Hi apareixen Colin Farrell, Michael Keaton, Eva Green o Danny DeVito, a més de Nico Parker i Finley Hobbins en el paper dels dos nens protagonistes.

Podeu comprar de forma anticipada les vostres entrades i triar els millors llocs a la sala perquè l'estrena de Dumbo és una de les que més expectació està causant i a més, amb excel·lents crítiques per part del públic.

  

A més de Dumbo, també podrem veure a les sales Ocine de Tarragona:

  

'Las invisibles'

Las invisibles
'Las invisibles' | Cedida

  

Comèdia dramàtica que ens arriba de França i que reflexiona en clau positiva entorn la reinserció social de les persones. Després d'una decisió municipal, un centre social per a dones sense llar està a punt de tancar. Les dones que hi viuen tindran tres mesos només per reintegrar-se a la societat i les seves cuidadores faran el que puguin per aconseguir-ho: tirar de contactes, dir mitges veritats, buscar dreceres per trobar una feina per a elles... el camí és difícil i carregat d'obstacles que, afrontats amb bon humor, semblen més fàcils de passar.

'Que te juegas'

Qué te juegas?
'¿Qué te juegas?' | Cedida

 

Comèdia espanyola protagonitzada per Amaia Salamanca, Leticia Dolera, Javier Rey o Santiago Segura on dos germans, atractius, milionaris i empresaris d'èxit no se suporten. Ella és una executiva agressiva sense temps per res més que per treballar i ell un bon vivant despreocupat i visionari. Tot canvia quan coneixen Isabel, una esbojarrada monologuista que capgira el món dels dos germans. Un nou títol a la llista de comèdies 'made in Spain' del segle XXI.

 

'Conociendo a Astrid'

'Conociendo a Astrid'
'Conociendo a Astrid' | Cedida

 

 

La pel·lícula explica la història d'Astrid Lindgren, escriptora sueca responsable de molts llibres infantils, els més coneguts dels quals són els de 'Pipi Calzaslargas'. Aquest biopic se centra en els seus origens a un poblet rurarl, el seu pas per una de les escoles més prestigioses d'Estocolm, la seva vida personal, maternitat i decisions revolucionàries per l'època en que va viure. Un drama entranyable i molt humà que ens arriba des de Suècia

  

  

Recordeu que pots consultar els horaris i sessions disponibles a la web d'Ocine i que ara, amb  la targeta gratuïta Fidelity Plus, a més de comprar les entrades a preu reduït per a qualsevol sessió i pel·lícula, tindreu un descompte addicional de 50 cèntims per entrada (només pagareu 6 euros per entrada) si aneu al cinema entre setmana. Els dimecres, el preu encara es redueix més i podreu comprar les vostres entrades per només 4,90 € cada una.

Recordeu també que el dimarts 2 d'abril a partir de les 19:15 de la tarda, el cicle  'Òpera&Ballet' torna a Les Gavarres  amb quatre hores d'òpera des del Royal Opera House de Londres. Es representarà a les sales d'Ocine Tarragona  'La forza del destino' de Verdi, un epopeia poderosa sobre la venjança i l'obessió.  Òpera en majúscules per als amants del gènere. Imprescindible.