Estrena a Tarragona de l'excel·lent pel·lícula de Tarantino amb Pitt i DiCaprio com a protagonistes

Aquesta setmana les estrenes arriben demà dia 15 d'agost, festiu. Així doncs, aquestes són les noves pel·lícules que podreu veure a les sales d'Ocine aquests pròxims dies d'agost.

Estrenes de la setmana

1 'Erase una vez en Hollywood'

Cada vegada que Quentin Tarantino estrena pel·lícula, el món del cinema es paralitza i tothom gira el cap a veure quina n'ha fet aquest cop. Tarantino és pràcticament l'últim representant dels directors clàssics de la història del cinema i la seva personalitat davant i darrere de la càmera, estil i saviesa cinematogràfica entronca directament amb els Scorsese, Spielberg, Peckinpah o Coppola de torn. L'últim gran clàssic torna a les sales amb una història de Hollywood, d'aquell Hollywood daurat, ple d'oportunitats i de glamur que a les portes de la dècada dels setanta veia la cara a l'infern amb l'assassinat de Sharon Tate, una de les seves actrius emergents per part dels membres de la secta de Charles Manson. Amb aquest context i amb les cabòries d'una estrella de cinema i el seu doble per les escenes perilloses, Tarantino ens situa dins el món del cinema, amb les referències, homenatges i brillants diàlegs als quals ens té acostumats.


I tot això amb un trio d'estrelles de Hollywood, que a la vegada són excel·lents intèrprets, de protagonistes: Leonardo DiCaprio, Brad Pitt i Margot Robbie. Una altra obra mestra, sens dubte.

2 'a 47 metros 2: El terror emerge'

'Tiburón' segueix com un dels clàssics del terror, quaranta anys després de la seva estrena. La premissa argumental és tan bona que repetir-la segueix donant bons resultats. I el millor moment per estrenar pel·lícules amb tauró sanguinari és a l'estiu, quan posem els peus dins l'aigua de la platja. Aquí hi ha variacions (són quatre turistes que queden atrapades en unes ruïnes submarines i no hi ha un tauró sinó uns quants, però els ensurts, la tensió creixent i el modus operandi de la història a tots els nivells, no varia gaire.

Curiositats d'aquesta segona part d' 'A 47 metros': Guionista mallorquí – Ernest Riera – i la filla de Sylvester Stallone, Sistine Rose, com a debutant. La setmana vinent en tindrem una altra de semblant entre les estrenes 'Infierno bajo el agua'.

3 'La casa de verano'

La llista de comèdies franceses tallades pel mateix patró és inacabable i amb tant de volum, és lògic, que no tot sigui aprofitable. Aquí tenim un exemple d'una pel·lícula que no sembla que aporti gran cosa, que ja hem vist mil cops i que gira sobre el que han girat ja desenes de predecessores seves: la crisi de parella, la recerca d'un mateix, els enrenous familiars... Els veïns francesos potser haurien de reduir un parell de marxes i seleccionar millor el que produeixen per no acabar sent tan repetitius.

"🎞Sessions Nadó d'OCINE: 2 anys de cinema compartit entre nadons, mares i pares" "🍿CINEMA: La segona part de 'Mascotas', estrena destacada als cinemes"