dona empeñent un ruc amb un fons de verd naturalesa

Cinema: les millors estrenes d'Ocine per combatre el fred i passar una bona estona

El cap de setmana cinematogràfic ens porta un parell de gèneres: comèdia i animació. Podeu escollir

Fem el repàs a les pel·lícules que podreu veure a la cartellera d'Ocine Les Gavarres a partir d'aquest divendres 15 de gener. Arriba el cap de setmana i amb ell, les novetats a la cartellera cinematogràfica.

Aquesta setmana trobem només dues novetats però hi ha moltes pel·lícules interessants per veure i a més, continuen les sessions matinals els dissabtes i els diumenges, al voltant de les 12 del migdia per tal que també puguis gaudir del cinema abans de dinar. Un luxe!


Los Elfinks


Pel·lícula d'animació que ens arriba d'Alemanya, que dura poc menys de 80 minuts i que és perfecta per a nens i nenes de totes les edats.

Durant més de 200 anys, els Elfkins han viscut sota terra, protegint-se dels humans i evitant tenir-hi contacte. Però un dia, tres amics decideixen pujar a la superfície i arriben a la cuina d'Helvi, un xef rondinaire que té problemes amb els seus plats.

L'essència dels Elfkins sempre ha estat ajudar als altres... ha arribat el moment de demostrar-ho?Vacaciones contigo y con tu mujer


Comèdia romàntica que arriba de França i que com sol passar, respon a l'estil, paradigma i correctíssima factura que sempre presenta el país veí a l'hora de fer pel·lícules d'aquest gènere.

Aquí ens trobem amb una professora que inicia unes vacances rurals seguint al seu amant, que ha anat al mateix destí amb la seva dona i el seu fill. Un ruc tossut acabarà d'arrodonir una experiència còmica, entranyable i plena d'humanitat.


 

Podeu comprar les vostres entrades en línia i també podeu reservar prèviament els vostres packs de crispetes i refresc. Així us estalvieu fer cues i tot és més fàcil, ràpid i segur.