GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Toy Story 4: El retorn d'uns personatges que faran les delícies de grans i petits

Toy Story 4 és l'estrena més important de la setmana 24 anys després de la primera aventura de Woddy i Buzz Lightyear.

Repassem les pel·lícules que podreu veure a partir d'aquest divendres 21 de juny al vostre cinema Ocine Tarragona. 

 

Destaquem també que podeu reservar les vostres entrades per la nova i esperada entrega d''Spider-Man: Lejos de casa', que arribarà el dia 5 de juliol als cinemes i també d'un documental que arribarà al cinema a mitjans de juliol i que reuneix molt de material inèdit sobre la missió Apollo 11 de 1969, el primer vol espacial per portar l'home a la lluna. Es tracta d'una pel·lícula realitzada per Todd Douglas Miller amb material d'arxiu mai vist fins ara. La pel·lícula va fer un molt bon paper al Festival de Cinema de Sundance i Ocine Tarragona ens porta la possibilitat de gaudir d'aquesta fita històrica en pantalla gran. 

Estrenes de la setmana

1 'Godzilla, Rey de los Monstruos'

Si hi ha un monstre cinematogràfic viu a l'imaginari col·lectiu actual - amb permís del ressuscitat King Kong - és Godzilla. Des de la versió de Roland Emmerich de 1998, que ja bevia de la font original japonesa de 1954 fins a la que s'estrena aquest divendres, Godzilla sempre ha sigut un referent del gènere de la ciència-ficció i el cinema de desastre i destrucció. Tot això ara, escala uns quants nivells tecnològics i d'efectes especials i es presenta com l'inici d'una nova saga que 'empetitirà els herois de Marvel' segons el seu director, Michale Dougherty.


La bèstia ve acompanyada de tres criatures gegantines més que causen el caos per allà on passen. Un grup d'humans encapçalats per l'exèrcit tractaran de fer-hi front intentant entendre les motivacions dels monstres mentre que una organització secreta vol utilitzar-los per canviar el món.
El tràiler és veritablement impactant i si el gènere us encaixa, sembla que pot valdre molt la pena donar-li una oportunitat. Un apunt final: no es descarta una futura aventura que enfronti Godzilla a Superman o Batman...

2 Toy Story 4

Fa gairebé 25 anys que es va estrenar Toy Story, primera pel·lícula de Pixar i referència obligada dins la història de l'animació. Vint pel·lícules Pixar després i ja sota el paraigua de Disney tornen Woody i Buzz Lightyear amb la quarta entrega d'una saga que sembla tancada però que ressorgeix i de quina manera: les joguines viuen ara a la casa de Bonnie, la nena que els va heretar quan l'Andy va marxar a la universitat.

 

Durant una excursió es retroben amb Bo Beep i les aventures comencen de nou amb Forky, una forquilla amb ulls. Emotiva i amb un guió intens i divertit, aquesta quarta entrega recupera l'esperit de les anteriors i demostra que Pixar està en plena forma i que l'animació pot seguir fascinant els més petits de la casa i emocionant els pares.

3 'La influencia'

Debut de Denis Rovira, guionista de la molt recomanable 'No habrá paz para los malvados', aquesta història de terror està protagonitzada per Emma Suárez, Manuela Vellés i Maggie Civantos. La protagonista viatja amb el seu marit i la seva filla de 9 anys a la mansió on va créixer i on s'haurà d'enfrontar a un passat fosc i a un present realment aterridor. Es tracta d'un terror molt visceral, fosc i ambiental basat en una novel·la de Ramsey Campbell.

5 'El secreto de las abejas'

Drama romàntic sobre una parella de dones, una d'elles amb un fill, que inicien una relació prohibida durant la dècada dels 50 i en una petita ciutat escocesa on l'homosexualitat era un veritable escàndol. Basada en la novel·la de Fiona Shaw, la pel·lícula dirigida per Annabel Jankel compta amb bones interpretacions d'Anna Paquin i Holiday Grainger en els papers protagonistes, juntament amb el petit Gregor Selkirk. Drama ben escrit i rodat amb les abelles i la seva naturalesa com a teló de fons simbòlic de la història.