Arriba la Festa del Cinema amb totes les entrades a menys de 3 € durant 3 dies

Les sales de cinema de Tarragona ja escalfen motors per la gran Festa del Cinema que arribarà aquest dilluns 3 de juny i s'allargarà fins dimecres dia 5 de juny. Durant aquests tres dies podreu anar a qualsevol dels cinemes de Tarragona a veure la pel·lícula que us vingui més de gust i pagant només 2,90 € per cada entrada.

  

A més de totes les pel·lícules que s'han estrenat aquestes darreres setmanes i que encara estan en cartellera, a partir d'aquest divendres dia 31 de maig i també durant els dies de la festa del cinema podreu gaudir de les següents novetats cinematogràfiques:

 

  

'Okko, el hostal y sus fantasmas'

 

 

Animació japonesa per a adolescents i públic familiar. Ens explica la història d'Okko una jove que després de perdre els seus pares en un accident de cotxe comença a viure amb la seva àvia al camp, des d'on dirigeix un espai d'aigües termals. Allà la jove comença a veure fantasmes amistosos que l'ajuden a acostumar-se a la vida al camp i aviat es converteix en aprenent de tota la saviesa de la seva àvia. Drama familiar amb un punt de fantasia i amb molta sensibilitat. 

  

  

'Clara y Claire'

 

 

Comèdia amb un punt de drama que arriba de França i que protagonitza Juliette Binoche. Per espiar el seu amant, Claire, de 50 anys, crea un perfil fals a les xarxes socials i es converteix en Clara, una jove de 24. Un amic de l'amant s'enamora d'ella a l'instant i ella mateixa, atrapada pel seu avatar, també s'enamora d'ell. Tot això regirarà la seva vida real i els sentiments per la seva parella. Una història de seducció on les mentides es mesclen amb la realitat. 

  

'Infiltrado en Miami'

 

 

Comèdia menor i de baix pressupost que arriba de França però amb estètica americana que emula clàssics del gènere policíac com 'Corrupción en Miami'. Baaba és policia a París i una nit veu com maten el seu amic de la infantesa. Juntament amb la seva mare viatja fins a Miami per descobrir l'entrellat del cas i allà s'alia amb Ricardo un policia malhumorat encarregat d'explicar-li a Baaba com funcionen les coses allà. Les aventures comencen llavors.

 

  

'John Wick 3: Parabellum

 

  

L'èxit de John Wick ha agafat una mica per sorpresa els seus responsables que van començar la saga una mica per lliure i sense massa pretensions quan en realitat ha suposat el renaixement cinematogràfic de Keanu Reeves, amb una legió de fans d'aquest personatge violent i torturat a mig camí entre James Bond i Jason Bourne. L'assassí d'èlit John Wick segueix fugint. Ha matat un membre del gremi internacional d'assassins i el preu pel seu cap és de 14 milions de dòlars. Bufetades, trets i sang a dojo, tot molt elegant i de disseny. A banda de Reeves, s'incorporen a la saga Halle Berry i Anjelica Huston.

 

 

'Rocket man'

 

  

Amb la voluntat de repetir l'aclaparador èxit de 'Bohemian Rhapsody' - costarà - arriba ara a la cartellera una pel·lícula inspirada en la vida i miracles d'Elton John, un dels artistes més importants de la segona meitat del segle XX i que ara rep, en clau d'homenatge aquesta pel·lícula amb un Taron Egerton que s'esforça per posar-se en el paper protagonista- amb la dificultat que això comporta -. Bryce Dallas Howard, Richard Madden i Jaime Bell figuren també entre els actors i actrius que hi apareixen. És una bona pel·lícula que està rebent bones crítiques, que té el suport del mateix Elton John i que es convertirà en un dels èxits de la primavera, sens dubte.