Arriba la pel·lícula estrella d'aquest estiu 2020 a Ocine Les Gavarres: 'Padre no hay más que uno 2'

La nova pel·lícula de Santiago Segura serà la gran estrena d'aquest estiu 2020 marcat per la pandèmia de coronavirus. Triomfarà però no per manca de competència sinó també per mèrits propis.

Aquest pròxim cap de setmana ens plantem al mes d'agost de l'estiu més estrany i atípic que tots plegats recordem. No deixarem d'insistir des d'aquest espai que el cinema és un lloc totalment segur, ideal per aquests dies de calor intensa. A Ocine Les Gavarres estan seguint escrupolosament totes les mesures de seguretat, higiene i desinfecció diària per tal que tothom hi pugui anar i gaudir de les millors pel·lícules amb tota tranquil·litat i sense aglomeracions de cap tipus. 

Aquest estiu en què  impera el turisme de proximitat i les activitats familiars a prop de casa i en entorns segurs és el moment ideal per anar al cinema i aprofitar aquests dies en què el ritme habitual és menor per gaudir d'una bona pel·lícula com les que trobareu a la cartellera d'Ocine Tarragona.

A partir d'aquest dimecres 29 de juliol, se suma un nou motiu per anar al cinema i no és altra que l'estrena més esperada d'aquest estiu: la nova i divertidíssima pel·lícula de Santiago Segura.

Padre no hay más que uno 2. La llegada de la suegra

Santiago Segura és un dels actors i directors més estimats del cinema espanyol. Responsable de la saga més taquillera i coneguda del cinema espanyol, la de Torrente, i d'una pel·lícula que va passar més desapercebuda però que també val la pena recuperar, 'Sin Rodeos', Segura va tocar el cel l'any passat amb 'Padre no hay más que uno', una comèdia familiar, ben escrita, ben dirigida, ben interpretada i que va convertir-se en una de les més taquilleres del 2019.

L'argument és senzill: un matrimoni amb cinc fills. El pare és el típic home al qual la logística familiar li queda força lluny.

La mare un dia se'n cansa i decideix anar-se'n de vacances una setmana i deixar-lo sol amb els nens.  L'experiència canviarà la vida de tots per sempre.

Ara arriba la segona part amb dos nous elements en joc: l'arribada d'un altre fill i el trasllat de 'la sogra' a casa de la família. Els gags, les situacions còmicament quotidianes i la boja normalitat familiar, sempre amb humor i molta humanitat, pugen de nivell en una de les millors pel·lícules de la temporada.

I és que tot val la pena: la història, els actors i actrius (nens i nenes inclosos), els gags, el guió i el mateix Santiago Segura que des de la generositat que el caracteritza com a director i com a protagonista, acaba esdevenint l'essència de la història. A banda de Segura, hi podrem veure també Toni Acosta, Silvia Abril, Leo Harlem, Loles Leon i Calma i Sirena Segura, dues de les filles del mateix Santiago.

'Mi hermano persigue dinosaurios'

En la mateixa línia de cinema familiar blanc i amb valors positius ens arriba aquesta història d'Itàlia, on ha esdevingut una autèntica sensació per la seva força i per un component dramàtic que ha emocionat un país sencer. De fet molts, la comparen amb 'Wonder', la magnífica pel·lícula protagonitzada per Julia Roberts, Owen Wilson i Jacob Tremblay.

Aquí coneixerem en Jack, un nen de quatre anys que té dues germanes. Els seus pares li diuen que tindrà un nou germanet i que serà molt especial, un 'superheroi'. Aviat descobreix que el nen és diferent dels altres però que no té els superpoders que ell es pensava. De sobte descobreix el significat poderós i màgic de la paraula 'Down'. 

Una pel·lícula molt recomanable també per a tota la família, especialment amb nens ja una mica més grans o preadolescents.

'Mina i el món dels somnis'

I també pel públic familiar és 'Mina i el món dels somnis', una aventura animada que arriba de Dinamarca i que ens explica la història de Mina, una nena que descobreix el món dels somnis i els constructors que s'encarreguen de crear-los.

Ella és capaç de manipular els somnis del seu entorn i ho fa amb els de la Jenny, la seva germanastra. Alguna cosa no surt bé i aviat s'haurà d'enfrontar als seus propis somnis i als de Jenny per salvar la família i tornar l'ordre a la seva vida.

'La caza'

Acabem amb una pel·lícula completament diferent de les anteriors i que el públic més adult i amant de les emocions fortes i sense concessions agrairà. Craig Zobel dirigeix aquesta història d'intriga i terror treta de la factoria Blumhouse on dotze desconeguts desperten completament desorientats enmig d'un camp.

Aviat descobreixen que un grup d'assassins rics els persegueixen per matar-los en una cacera clandestina on en comptes de conills, els objectius són persones humanes. 

Amb una premisa tant bèstia aviat veurem a més que els personatges tenen molts matisos i que tot plegat és més que una pel·lícula de sang, ensurts, tensió i terror. Un encert a descobrir.

Recordeu que totes les entrades es poden comprar en línia, així com les crispetes i els refrescos i que hi ha punts especials de recollida on line on no caldrà que feu cues. Ens veiem al cinema!

"Els cinemes de Tarragona: l'opció d'oci segura i familiar per aquest estiu atípic" "'Scooby' i 'Superagente Makey': rialles en família i bon rotllo assegurat a Ocine"