'Yucatán', la comèdia perfecta per acabar el mes d'agost

Repassem tot seguit les estrenes que podrem veure a les sales Ocine el darrer dia d'aquest mes d'agost de 2018. Tanquem així un estiu en què els dinosaures de 'Jurassic World', les noies d''Ocean's 8', l'estiu de Leo Harlem i companyia, el gratacel en flames de Dwayne Johnson, 'Mamma Mia', Tom Cruise, 'Los increíbles', el Megalodón i Denzel Washington han estat els protagonistes.

Encetem a partir de la setmana vinent una tardor cinematogràfica que promet millors pel·lícules que les que hem pogut veure aquests darrers mesos i que anireu descobrint amb el repàs a la cartellera setmanal d'Ocine que fem al TarragonaDigital. A més del documental sobre Michael Jackson, del qual també podreu gaudir a Ocine Les Gavarres avui dimecres i demà dijous,  aquest pròxim divendres dia 31 d'agost arriba a Tarragona:

'Kings'

Producció europea de baix pressupost però protagonitzada per Daniel Craig i Halle Berry sobre els disturbis racials de Los Ángeles l'any 1992, arran de l'absolució de diversos policies implicats en una pallissa a un taxista. Craig és un dels pocs homes blancs que viu en un barri extremadament perillós i que vol venjança.

'Teen Titans GO'

'Teen Titans Go, la película'
'Teen Titans Go, la película' | cedida

 

  

Els Teen Titans arriben a la pantalla gran. Els superherois estrella de la sèrie televisiva de dibuixos animats arriben als cinemes amb aventures originals i mai vistes i amb una banda sonora que complementa molt bé el conjunt. L'humor i els gags sobre altres superherois, marca de la casa, aquí també hi són i tot plegat es pot veure amb un somriure a la boca i en família.

  

'Yucatán'

  

És una de les estrenes esperades de la setmana, una comèdia espanyola protagonitzada per Luis Tosar, Joan Pera i Rodrigo de la Serna. Dos estafadors, professionals de l'engany als turistes en creuers de luxe es barallen a causa d'una ballarina d'un dels vaixells on 'treballaven'. Ara estafen per separat, un al Mediterrani, l'altre a l'Atlàntic. Però un inesperat botí fa que coincideixin en un mateix vaixell ple de cops baixos, trampes i cap regla. Tot s'hi val per aconseguir els diners.

Dirigeix Daniel Monzón ('El niño', 'Celda 211' i 'La caja Kovak') en un interessant canvi de registre, amb guió de Jorge Guerricaechevarría ('El cuaderno de Sara', 'El Bar', 'Mi Gran Noche', 'Cien años de perdon', 'Las Brujas de Zugarramurdi', 'El niño', 'Fin', 'Celda 211', 'Los crímenes de Oxford', entre d'altres) i el so ha estat dirigit pel reusenc Oriol Tarragó. Divertida i molt potent, l'estrena més important de la setmana.

  

Consulteu horaris i compreu entrades en línia des de la web d'Ocine.