Almenys una vintena de ferits en una col·lisió múltiple a Barcelona

L'accident s'ha produït al voltant de les deu del matí, a plaça Espanya
Almenys una vintena de ferits en una col·lisió múltiple a Barcelona | Twitter

 

Almenys una vintena de persones han resultat ferides lleus després de produir-se un accident múltiple a Barcelona, concretament a Plaça Espanya, al voltant de les deu del matí. Tal com han explicat fonts de la Guàrdia Urbana de la ciutat comtal, en el sinistre s'han vist implicats dos autobusos i una motocicleta.

 

Arran de la col·lisió, ha resultat ferida la conductora de la moto, així com un total de 19 passatgers, els quals viatjaven en els autobusos implicats. Almenys un dels autocars forma part de la xarxa urbana de Transports Metropolitans de Barcelona. 

 

 

Segons ha avançat el diari 'Ara', els fets haurien tingut lloc quan un dels autobusos ha col·lidit amb la motocicleta. Aleshores, el segon autocar s'ha encastat contra el primer, donant com a resultat una vintena de persones ferides en estat lleu. En aquest sentit, la majoria d'elles pateixen ferides considerades de poca gravetat, tals com talls o contusions.

 

Per la seva part, la conductora de la moto resta atrapada a l'interior del vehicle, i els Serveis d'Emergències estan treballant en la seva excarceració.