NOU I GRATIS

Tens Telegram? Afegeix-te al canal de Tarragona Digital clicant aquí. T’encantarà!
La filla de Lydia Bosch, Andrea Molina, ha denunciat a les xarxes social l'assetjament que va patir

Andrea Molina denuncia haver estat assetjada per dos homes a la carretera

La filla de l’actriu Lydia Bosch va explicar a les xarxes socials el mal tràngol que va viure

Andrea Molina, la filla de Lydia Bocsh i hereva d’una família d’artistes, ha denunciat recentment a través de les xarxes socials que dos homes l’assetjaven. Els fets van passa la setmana passada quan conduïa des del gimnàs fins a casa seva. Segons ella mateixa relatava, es va posar «una furgoneta blanca al meu costat, amb dos nois a dins». Els homes van començar a xiular-la, van baixar la finestreta del cotxe i van començar «a cridar-me com als gossos».

La jove actriu va acabar explicant que els dos nois volien espantar-la i van aprofitar la situació per «apujar la música i posar una cançó de reggaeton que deia ‘Quiero hacértelo todo’». Segons explica, els fets van passar durant deu minuts, ja que quan el semàfor es va posar en verd, els homes «van pegar el seu cotxe al meu. De manera repetida, diverses vegades. L’únic que feia era mirar al davant i fer com que no els escoltava».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“ Si te sirve de algo, nunca es demasiado tarde, o en mi caso, demasiado pronto, para ser quien quieres ser. No hay limites en el tiempo, empieza cuando quieras. Puedes cambiar o no hacerlo. No hay normas al respecto. De todo podemos sacar una lectura positiva o una negativa. Espero que tu saques la positiva. Espero que veas cosas que te sorprendan. Espero que sientes cosas que nunca hayas sentido. Espero que conozcas a personas con otro punto de vista, y que te des la oportunidad de escuchar, de aprender de ellos, sin juzgar. Espero que vivas una vida de la que te sientas orgullosa. Y si ves que no es así, espero que tengas la fortaleza para empezar de nuevo.” . . - El Curioso Caso de Benjamin Button-

Una publicación compartida de Andrea Molina (Andy) (@andymolina92) el

Andrea Molina, filla de Lydia Bosch i Micky Molina i descendent d’una família d’actors com Ángela Molina i Oliva Molina, té molt clar que es vol dedicar a ser actriu, però també que aquest tipus de fets s’han de fer públics, pe això va acabar el seu relat reivindicant el dret de les dones a sortir al carrer sense haver de passar por perquè ningú intenti sobrepassar-se amb elles: «Després pregunten per què es fan manifestacions feministes. És molt  fort que en el 2019, jo amb 27 anys, hagi d’estar incomoda perquè dos burros es dediquin a intimidar-me».