GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Andrea Molina denuncia haver estat assetjada per dos homes a la carretera

La filla de l’actriu Lydia Bosch va explicar a les xarxes socials el mal tràngol que va viure
La filla de Lydia Bosch, Andrea Molina, ha denunciat a les xarxes social l'assetjament que va patir | Youtube

 

 

Andrea Molina, la filla de Lydia Bocsh i hereva d’una família d’artistes, ha denunciat recentment a través de les xarxes socials que dos homes l’assetjaven. Els fets van passa la setmana passada quan conduïa des del gimnàs fins a casa seva. Segons ella mateixa relatava, es va posar «una furgoneta blanca al meu costat, amb dos nois a dins». Els homes van començar a xiular-la, van baixar la finestreta del cotxe i van començar «a cridar-me com als gossos».

 

 

La jove actriu va acabar explicant que els dos nois volien espantar-la i van aprofitar la situació per «apujar la música i posar una cançó de reggaeton que deia ‘Quiero hacértelo todo’». Segons explica, els fets van passar durant deu minuts, ja que quan el semàfor es va posar en verd, els homes «van pegar el seu cotxe al meu. De manera repetida, diverses vegades. L’únic que feia era mirar al davant i fer com que no els escoltava».

 

 

 

Andrea Molina, filla de Lydia Bosch i Micky Molina i descendent d’una família d’actors com Ángela Molina i Oliva Molina, té molt clar que es vol dedicar a ser actriu, però també que aquest tipus de fets s’han de fer públics, pe això va acabar el seu relat reivindicant el dret de les dones a sortir al carrer sense haver de passar por perquè ningú intenti sobrepassar-se amb elles: «Després pregunten per què es fan manifestacions feministes. És molt  fort que en el 2019, jo amb 27 anys, hagi d’estar incomoda perquè dos burros es dediquin a intimidar-me».