Imatge de la batussa en un Mercadona del Vallès

Batussa entre una dona que intentava robar menjar i treballadors d'un supermercat del Vallès

Els dependents van retenir la dona irregularment, fet que va provocar escenes de tensió i intents d'agressió

El supermercat Mercadona de Cerdanyola del Vallès, va viure una situació molt tensa arran de l'intent de robatori d'una dona i les seves filles; una de les persones presents durant la batussa va poder gravar les imatges, que a hores d'ara, ja s'han fet virals a les xarxes.

El vídeo mostra com la família, una dona, una noia i un nadó, es dirigeixen a la sortida de l'establiment amb el cotxet, on seu el nen carregat de productes robats. És llavors quan una desena de dependents i treballadors els impedeixen la sortida exigint que deixin els aliments. Si bé augmenta la tensió i un dels treballadors comença a trucar a la policia, la noia convenç la seva mare de deixar a terra els productes robats.

Entre els aliments, es poden veure dues caixes de llagostins, llaunes diverses, un paquet de pernil salat i ampolles que semblen ser d'oli o vi.

Retenció irregular de la família

Tanmateix, un cop retornats els elements furtats, els treballadors de l'establiment, sense cap vigilant de seguretat present, continuen impedint la sortida a la família i en un determinat moment, el treballador que està trucant a la policia atura el cotxet amb el peu, fent mal al nen que es posa a plorar.

És llavors quan la mare del nadó embogeix i comença a agredir els dependents, mentre que la filla gran intenta separar la seva mare dels treballadors en tot moment, suplicant que els deixin marxar. Finalment, després que la dona agafi pel coll una dependenta i propini algun cop als treballadors, la família aconsegueix fugir del supermercat.

També et pot interessar...


Comentaris