Imatge d'arxiu d'un camió dels Bombers de la Generalitat

23 dotacions de Bombers treballen per extingir un incendi a una fàbrica d'Anoia

L'incendi va declarar-se a les 23h d'aquest dissabte

Un total de 23 dotacions dels Bombers  de la Generalitat estan treballant a les 10 hores d'aquest diumenge en l'extinció d'un incendi  en una fàbrica  de cartó a Òdena, a la comarca d’Anoia.

Fa diverses hores que els Bombers  estan treballant en el lloc dels fets, ja que han informat que l’incendi porta controlat des de les 5.55h d’aquest matí de diumenge, segons han informat a través de les xarxes. Tot i això, la seva feina ara consisteix a remoure i remullar tot el material per tal de poder donar el foc com a extingit.

Els Bombers continuen a hores d’ara intentant extingir completament el foc

El foc ha cremat totalment dues de les tres naus de la fàbrica de cartó, i la tercera nau tan sols ha quedat afectada per la temperatura i el fum, segons han informat els Bombers en un comunicat aquest diumenge.

Els Bombers van rebre l'avís per foc a les 23 hores del dissabte i es van desplaçar fins al lloc, en el qual també van treballar de manera preventiva efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), Mossos d'Esquadra i Guàrdia Municipal d'Òdena

En aquests moments de diumenge, i al voltant de les 10h, els Bombers han procedit a fer un canvi de comandament després de més de deu hores intentant controlar les flames. En aquest moment hi ha 17 dotacions intentant controlar definitivament la situació, fet que reflecteix que algunes de les dotacions han pogut abandonar el lloc dels fets un cop les flames s’han començat a controlar.