Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Els Bombers salven un gos després de patir un cop de calor a La Mola

Els Bombers han traslladat el gos a l'Hospital Clínic Veterinari de la Univeristat Autònoma de Barcelona
Imatge del gos que els Bombers han rescatat a La Mola | Twitter

 

Heroica actuació dels Bombers de la Generalitat a La Mola, al Vallès Occidental. El servei GRAE del cos ha evacuat aquest dissabte, 24 d'agost, un gos que havia patit un cop de calor mentre era a la muntanya, situada a Matadepera. Els Bombers, així mateix, s'han desplaçat fins el punt de l'encontre amb un helicòpter per acabar traslladant el gos a l'Hospital Clínic Veterinari de la Univeristat Autònoma de Barcelona.

 

Finalment, tot ha quedat amb un ensurt i els Bombers, al fil de l'actuació a La Mola, han recordat que resguardar i hidratar els animals durant aquesta època de l'estiu és un imperatiu, i més si se'ls porta en espais de muntanya.

 

 

Resguardar els animals, un imperatiu a l'estiu

És el què han recordat els Bombers en un comunicat després del rescat d'en Bryon. Recorden, en aquest sentit, que els animals s'han de mantenir hidratats i lluny d'espais que els puguin generar situacions com la que ha patit el gos en qüestió.

Comentaris
Paco
Supongo que la imprudencia del dueño del perro pagará los gastos del rescate ¿no? Cansado de ver esta clase de imprudencias y que los imprudentes no paguen,en fin,así vamos...