Deixen els seus fills de 8 mesos i 10 anys tancats al cotxe, en ple sol, per anar a comprar

Diverses persones van avisar a la Policia Local de Manresa que els menors es trobaven exposats al sol sense aire condicionat i amb el motor apagat
La Policia Local Manresa investigarà als pares per un possible delicte d'abandonament de menors   | ACN

 

Uns pares que van deixar els fills al cotxe per anar a comprar podrien ser imputats per un delicte d’abandonament de menors, així ho informa la Policia Local de Manresa en un comunicat. Els pares van deixar als menors de 8 mesos i 10 anys dins del cotxe, a ple sol, per anar a comprar.

 

Diverses persones van informar la policia que hi havia un cotxe estacionat en l’aparcament d’un centre comercial de la zona dels Trullols amb dos nens dins. En aquell moment la temperatura exterior s’apropava als 40 graus i es trobaven amb el motor apagat i  sense aire condicionat. Quan els agents van arribar, van treure els nens i els van situar a l’interior del cotxe policial amb aire condicionat després d’haver estat exposats al sol, segons alguns testimonis, més de 20 minuts.

 

Els nens estan en bon estat

Els agents van avisar els serveis mèdics, que van traslladar el nadó a l’hospital Sant Joan de Déu de Manresa, moment en el qual, segons relata el cos, «van aparèixer tranquil·lament els pares, amb diverses bosses de la compra». Tot i la temperatura, els serveis sanitaris van comprovar que els menors estaven bé de salut.

 

La policia manresana està investigant els pares, un home de 41 anys i una dona de 30, als quals se’ls podria imputar per un delicte d’abandonament de menors. També informa que ha passat un informe als Serveis Socials de l’Ajuntament de Manresa perquè avaluïn la situació global dels menors.

 

 

També et pot interessar...