Desapareix una dona de 54 anys a Olesa de Montserrat, al Baix Llobregat

Desapareguda una dona de 54 anys a Olesa de Montserrat

Núria Mayol va ser vista per darrer cop al municipi del Baix Llobregat, el passat dilluns 25 de febrer

Les xarxes socials es converteixen un cop més en una via de difusió i d'ajuda per localitzar una nova desapareguda. Els Mossos d'Esquadra demanen ajuda per localitzar a la Núria Mayol, una dona de 54 anys, a qui se li va perdre la pista el passat dilluns 25 de febrer. L'últim cop que se la va veure va ser al municipi d'Olesa de Montserrat, al Baix Llobregat. D'altra banda, segons ha informat l'Ajuntament d'Aiguamúrcia, la desapareguda estaria vinculada a Les Destres, pedania d'Aiguamúrcia, a l'Alt Camp. 

Els Mossos, que han compartit també una fotografia de la dona per tal que resulti més fàcil reconèixer-la, han compartit tota una sèrie de detalls sobre com anava vestida el dia de la seva desaparició. La dona vestia uns texans i una camisa fosca, un polar rosa i un abric i una bufanda grisa. Una piulada compartida a Twitter conté informació més detallada sobre la roba on es matisa que la bufanda és de color gris i groc mostassa i que a més, duria una bossa de la marca Desigual amb un estampat de flors.

El dia que se li va perdre la pista, com a informació addicional, s'ha especificat que la Núria conduïa un cotxe Peugeot 307 de color gris platejat i amb matrícula 6117 - CGB. També s'ha indicat que la dona fa 1,61 metres d'alçada. Els Mossos han demanat col·laboració ciutadana i han afegit que tot aquell que pugui tenir informació sobre el seu parador truqui al telèfon 112.

Localitzen sense vida al jove de 21 anys desaparegut a Barcelona

Recordem també, que fa pocs dies, els Mossos informaven de la desaparició de l'Oscar García Turon, un jove de 21 anys que va desaparèixer el dilluns 11 de febrer al districte de les Corts de Barcelona. Malauradament, el passat divendres 15, el cos de policia va informar de la tràgica troballa. El cos del jove va ser localitzat sense vida a la localitat de l'Estartit, a la comarca del Baix Empordà.