Els agents han detingut als tres joves autors d'un robatori i furt d'ús de vehicle

Detenen un jove acusat d'abusar d'una nena de 10 anys al Maresme

L'acusat s'hauria escapolit d'un centre de menors de Barcelona, segons informa l'Ajuntament de Calella

Detenen un jove menor d'edat escapolit d'un centre de protecció de la Generalitat de Barcelona per haver abusat presumptament d'una nena de 10 anys a Calella,  al Maresme. Els fets es van produir el passat diumenge 3 de novembre quan la Policia Local del municipi va fer una intervenció per atendre un possible cas d'abusos sexuals a una nena de 10 anys arran d'una trucada al 112. La menor que viu amb el seu pare a Pineda es trobava a casa de la seva àvia a Calella motiu pel qual es va activar el protocol en aquest municipi.

El jove s'hauria escapat del lloc dels fets després d'abusar de la nena però finalment, ahir es va lliurar a la policia.  Segons informa l'Ajuntament de Calella en un comunicat, la víctima i l'agressor es coneixien des de feia uns mesos.

Conflicte amb els MENA de Calella

En el comunicat s'indica que en un primer moment es va acusar directament als joves allotjats a l'Hotel Marisol de Calella, un centre de menors d'emergència, però que s'ha pogut confirmar que aquests no han intervingut en el succés. Un fet que des del consistori lamenten perquè aquests menors marxaran de la ciutat en poc menys de 48 hores.

També et pot interessar...