GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Dimiteix en bloc la cúpula de VOX a Barcelona

El comitè executiu deixarà el seu càrrec com a resposta als pobres resultats obtinguts a la ciutat
La cúpula del partit a Barcelona ha decidit dimitir després dels resultats de les eleccions municipals | VOX

 

 

Després dels resultats obtinguts a l’Ajuntament de Barcelona, arriben males notícies per VOX, i és que després dels resultats, el comitè executiu provincial deixarà els seus càrrecs com a crit d’atenció perquè el partit presidit per Santiago Abascal reaccioni i decideixi actuar a la comunitat catalana, en vista dels mals resultats del partit, tant en les municipals com en les europees.

 

 

La dimissió en bloc la protagonitzaran presidenta provincial de VOX, Lola Martín; el vicepresident, Antonio Amador; la secretaria i responsable financera Francisca Soler, la vicesecretaria de joves; Amanda Puiggrós; i el vocal Agustín Cañete.

 

Segons ‘Crònica Global’, aquest no seran els únics militants de VOX que deixaran el partit com a protesta, és molt possible que s’afegeixin el candidat de la formació per Terrassa, Jesús Rodríguez; la líder de VOX a Granollers, Marta Álvarez  i altres càrrecs del Baix Llobregat i part de Barcelona.

 

 

Els mals resultats de la formació a Catalunya

D’aquesta manera, la formació es vol queixar dels mals resultats i demanen, segons fonts consultades per ‘Crónica Global’ una renovació en el partit perquè no decaigui. Cal recordar que la formació ha aconseguit tres eurodiputats, inclòs el català i advocat de l’estat, Buxadé. En total, es van aconseguir 1.38 milions de paperetes i el 6,20% de vots, fet que en Catalunya ha disminuït de manera descomunal, amb 68.824 vots i l’1,99% del total.

 

La formació de Santiago Abascal, liderada per Ignacio Garriga a Catalunya ha aconseguit únicament tres consellers a Salt on van ocupar el lloc de l’antiga Plataforma per Catalunya, que es va integrar al partit. En altres ciutats com Salou o el Vendrell, la formació s’ha quedat a les portes d’aconseguir un diputat.

 

També et pot interessar...