GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Irene, la treballadora social malaguenya assassinada pel seu xicot policia a Olot

Era dona amb «bon cor» que «sempre tenia un somriure al rostre», ha assenyalat una neboda de la víctima
Irene López va ser assassinada per la seva actual parella | Facebook

 

 

Un total de disset dones han mort víctimes de violència de gènere durant aquests quatre mesos de 2019, un total que suma sis víctimes més respecte a l'abril de l'any passat. L'última víctima ha estat Irene López, una dona de 44 anys que perdia la vida aquest passat dissabte, a Olot, després que César, la seva parella i policia nacional, li disparés fins a set trets.

 

La seva neboda Airin la definia, en una publicació de Facebook, com una dona que «sempre tenia un somriure al rostre, al seu bonic rostre» deia tot recordant a la seva tieta i afegia: «Li ha tocat a ella, ens ha tocat a la seva família patir aquest dolor que no sóc capaç d'escriure amb paraules», recull 'El Español'.

 

«Afectuosa i amb un cor immens»

La neboda, consternada pel tràgic succés, manifestava a l'escrit que «encara no m'ho puc creure, que no tornaré a veure-la, a la més petita de les meves tietes, a la meva homònima, a la meva nina, com jo l'anomenava, perquè això semblava, una nina preciosa que era... Valenta, molt treballadora, afectuosa a més no poder, amb un cor immens...».

 

Irene era natural de Màlaga però feia més de 20 anys vivint a Catalunya on era treballadora social en l'àmbit de la geriatria. Vivia al carrer de la Verge de la Guia al barri de Sant Cristòfor i Mas Bernat d'Olot per on passejava acompanyada dels seus dos fills, fruit d'un matrimoni anterior.

 

La DIC dels Mossos a Girona manté una investigació oberta per tal d'esclarir els fets | CEDIDA

 

Feia poc que havien començat la seva relació

Precisament va ser al seu domicili d'Olot on Irene va perdre la vida a mans de la seva parella, César, un Policia Nacional de 38 anys que feia tres anys que havia estat destinat a Camprodon, Girona, on feia DNIs, passaports i donava llicències d'armes per caçar, segons recull el mitjà citat anteriorment que afegeix que Irene i César es coneixien de feia poc i que malgrat tenir una relació «no eren parella».

 

 

Després d'una discussió, segons han informat els investigadors, César hauria disparat fins a set vegades contra la víctima amb la seva arma reglamentària tot buidant la meitat del carregador. Tot seguit va intentar suïcidar-se però no ho va aconseguir.