L'ISIS torna a amenaçar la Sagrada Família

L'agència privada nord-americana 'SITE Intelligene Group' ha llançat l'alerta
Dos agents de la BRIMO dels Mossos a la porta de l'operatiu antiterrorista de Barcelona. | Guillem RS

 

Nova amenaça terrorista de l'ISIS contra la Sagrada Família. L'agència privada nord-americana 'SITE Intellgence Group', que es dedica a rastrejar l'activitat terrorista online, ha llançat una alerta a la seva pàgina web, tal com informa 'Metrópoli Abierta'. Afirmen que s'està intentant amenaçar Barcelona a través d'un cartell, on se centra l'atenció a la Sagrada Família.

L'encarregat de llançar l'amenaça és Muntasir Media, un dels mitjans de comunicació de referència de l'ISIS. En el cartell que difonen, es pot veure una imatge de la basílica catòlica i d'un home encaputxat, acompanyada del text «primer cop d'ull». SITE Intelligence Group es dedica des de 2002 a vigilar en internet l'activitat d'organitzacions terroristes jihadistes i supremacistes blanques. L'alerta sobre la Sagrada Família l'han difós aquest dimecres 9 de juny.

Barcelona, nivell d'alerta 4 sobre 5

Després dels atemptats de Les Rambles de l'agost de  l'any 2017, els Mossos d'Esquadra van detectar que l'edifici d'Antoni Gaudí era una de les preferències dels terroristes. Fins i tot, un dels implicats en l'atemptat, Mohamed Houli, va reconèixer que la basílica era una dels possibles objectius. Des de llavors, l'edifici ha comptat de molta més vigilància per part dels cossos de seguretat. Cal recordar que el nivell d'alerta jihadista actual a Barcelona si situa en el 4 sobre 5, decretat pel Ministeri d'Interior.

Imatge de l'alerta de SITE Intelligence Group | CatalunyaDiari.com

També et pot interessar...

"Surten a la llum els grans empresaris que han pagat 20.000 euros al mes a Manuel Valls" "🔴ATENCIÓ: Dos morts en caure una avioneta a la Cerdanya"