L'ex de Jordi Pujol Jr. assegura que ho ha «perdut tot»

La que va ser parella del fill gran dels Pujol ha demanat ajuda econòmica perquè li han embargat totes les seves possessions

L’exparella de Jordi Pujol Ferrusola, Victoria Álvarez, torna a ser notícia. Si fa uns dies ho era perquè estaria plantejant-se fer el salt a la política, ara ho és per la seva preocupant situació econòmica. Segons una entrevista amb ‘Vanitatis’,  li han embargat la casa, la moto i els comptes bancaris:  «No sé què faré amb la meva vida. M'han tirat del sistema! Si trafiqués amb drogues, seria més rendible i menys perillós».

Victoria Álvarez deu gairebé 10.000 euros a una empresa d’assegurances que, en principi, devia indemnitzar-la per haver estat enregistrada durant una conversa amb Alicia Sánchez Camacho, la llavors líder del Partit Popular Català. Segons l'ex del fill gran de Jordi Pujol, van firmar un contracte perquè fos una empresa d’assegurances qui portés el seu cas i es fes responsable de les indemnitzacions.

Ningú vol algú relacionat amb la corrupció

Tanmateix, segons ha explicat Álvarez, els diners no van arribar i, per tant, va decidir emprendre mesures pel seu compte i que no van ser ateses. Finalment la companyia d’assegurances li ha reclamat les costes que, en el seu dia, eren un total de 7.000 euros i ara, quatre anys més tard, en són gairebé 10.000. Fa uns dies va denunciar la situació a través de Facebook, on explica que li han embargat la casa, la moto i els comptes bancaris i, gràcies al fet que la notícia va sortir a la premsa, ha pogut recaptar més de 3.000 euros amb petites donacions que li han fet.  

Victoria Álvarez, ex de Jordi Pujol Jr.
Victoria Álvarez, ex de Jordi Pujol Jr., té els comptes bancaris, la casa i la moto embargats | Cedida

Álvarez ha confessat: «Ho he perdut tot. Quan va començar aquest procés, tenia diverses empreses d'assessorament en telecomunicacions, que ha estat sempre el meu camp, però em vaig anar apartant per les necessitats del moment i les vaig perdre». Llavors va pensar que amb la seva carrera i experiència sempre podria trobar una nova feina, però no ha estat així: «No tinc treball, ningú vol contractar-me per ser qui sóc, perquè ningú vol saber res de la corrupció. Molts diuen que sóc una amant despitada».

A més a més, l’ex de Jordi Pujol Ferrusola ha afirmat que està passant-ho molt malament, però també ha admès: «Em fa una vergonya horrorosa haver de demanar diners, però jo no puc seguir endavant amb aquest tap». En aquest sentit, ha agraït que la gent l’hagi ajudat i li hagi enviat diners: «Aquesta sensació de saber que no estic sola és meravellosa». Álvarez creu que la seva situació s’arreglarà, però ha confessat que vol marxar de Catalunya perquè «Aquesta gent encara té massa que amagar i jo ho sé tot, no em deixaran en pau», referint-se als Pujol.