Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ÚLTIMA HORA

Ajornen per tercera vegada el primer judici del cas Torredembarra: ara, fins al gener de 2020

ÚLTIMA HORA

Mor sobtadament Josep Rabascall, alcalde de Maspujols

Malú, la nova novia d'Albert Rivera, segons la revista 'Semana'

La publicació assegura que la cantant ha celebrat el Sant Valentí a casa del polític
Rivera i Malú haurien celebrat junts el dia de Sant Valentí, segons la revista de cor 'Semana' | Twitter

 

 

Albert Rivera, líder de Ciutadans, i la cantant Malú podrien ser la nova parella sorpresa que marcarà la campanya electoral del 28-A, segons avança la revista 'Semana' en exclusiva a la seva portada, que sortirà a la llum el pròxim dimecres 27 de febrer. En la informació filtrada, se'ls qualifica de «més que amics» i s'hi difonen fotos de tots dos celebrant junts el dia de Sant Valentí.

 

 

 

«Malú i Albert s'han vist amb assiduïtat durant els últims mesos i han celebrat junts Sant Valentí a casa del polític», es pot llegir a la portada de la publicació. Les imatges de l'interior mostren com Rivera recull Malú a casa seva i es desplacen al domicili del polític. La cantant hauria passat la nit del 14 de febrer a casa del líder de Ciutadans, ja que les fonts asseguren que no va tornar a casa fins l'endemà

 

Segons un testimoni del mitjà, «la parella s'està coneixent», tot i que a la 'Viquipedia' ja s'havia editat la informació de Malú, assenyalant Rivera com la seva parella oficial, dada que ja ha estat eliminada.

 

La Wikipedia ha assenyalat durant uns minuts Rivera com a actual parella de Malú | Wikipedia

 

 

Un «solter d'or» menys en el panorama polític

Tamara Falcó o Alba Carrilo, entre les famoses que han declarat públicament el seu interès per Rivera   | CatalunyaDiari.cat

 

El passat mes de gener Albert Rivera anunciava haver trencat la relació sentimental que tenia amb Beatriz Tajuelo, convertint-se en un dels solters oficials del panorama polític. De fet, famoses com Tamara Falcó o Alba Carrillo han mostrat públicament interès en ell. Ara 'Semana' confirma que finalment és Malú la dona que ha aconseguit colar-se a la vida personal d'una de les cares més conegudes en l'actualitat política.

 

 

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris