Marta Ferrusola, operada d'urgència després de patir un accident a casa seva

Els fets han tingut lloc a Queralbs, a la comarca del Ripollès
Marta Ferrusola, operada d'urgència després de patir un accident a casa seva | cedida

La dona de l'expresident Jordi Pujol, Marta Ferrusola, ha hagut de ser operada d'urgència després de patir un accident mentre estava al seu domicili de Queralbs. Segons recull el mitjà 'El Nacional', Ferrusola hauria estat traslladada en helicòpter fins a l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona després que la dona de Pujol es precipités per unes escales.

La parella s'ha traslladat avui a aquesta residència de la comarca del Ripollès —on és habitual que la família de l'expresident passi l'estiu— i, fins que han arribat els serveis d'emergència al lloc dels fets, ha estat el seu marit qui s'ha fet càrrec d'atendre Ferrusola. Segons recull el mitjà citat anteriorment, la dona de Pujol hauria caigut per unes escales estretes del domicili, i a conseqüència de la caiguda ha perdut el coneixement durant uns moments.

En un primer moment, els serveis mèdics han traslladat Ferrusola fins a l'Hospital de Campdevànol, però posteriorment han decidit enviar-la a l'Hospital Vall d'Hebrón. La intervenció quirúrgica està tenint lloc en aquests moments, si bé fins ara tan sols ha transcendit que la dona de Jordi Pujol pateix diverses fractures i contusions, segons han confirmat fonts de l'entorn de l'expresident al mitjà citat anteriorment. 

Jordi Pujol i la seva família, a judici per organització criminal

El passat dijous, 16 de juliol, el jutge de l'Audiència Nacional, Jose de la Mata, va proposar enviar a judici tota la família Pujol Ferrusola per presumptament formar una «organització criminal» per enriquir-se durant dècades amb activitats corruptes.

Segons explicava el titular del Jutjat Central d'Instrucció número 5, la família de l'expresident de la Generalitat suposadament va aprofitar la seva posició privilegiada d'ascendència en la vida política, social i econòmica catalana durant èpoques per «acumular un patrimoni desmesurat directament relacionat amb percepcions econòmiques derivades d'activitats corruptes».

"Urgent: Perd la vida un home ofegat en una platja barcelonina" "El descobriment de la setmana dels Mossos en una furgoneta molt sospitosa"