Andreu Buenafuente ven El Terrat a Mediapro per 4 milions d'euros

Mediapro tanca la compra de El Terrat

S'hauria tancat una operaci贸 que s'hauria gestat al llarg de l'estiu

Després de mesos de negociació, Mediapro hauria arribat a un acord amb Andreu Buenafuente per adquirir la seva productora El Terrat. El grup de comunicació i audiovisual de Jaume Roures passaria a ser el principal accionista, gràcies a una operació que es va començar a gestar el passat estiu, seogns 'Crónica Global'.

La compra de la productora seria per 4 milions d'euros, segons informa 'El Confidencial'. Andreu Buenafuente, qui és propietari de la productora, hauria acordat la venda amb el gegant multimèdia per fer front als seus deutes que, tal com assenyala el mitjà esmentat, serien d'uns 8 milions. Així mateix, Mediapro assumiria el deute.

L'acord forma part de la nova fase en qu猫 vol treballar l'empresa de Jaume Roures amb l'objectiu d'entrar en borsa esdevenint una de les companyies amb m茅s expansi贸 financera de l'Estat.

Mantindran els seus programes estrella

La productora de Buenafuente significa doncs un gran pas en la meta de Mediapro, ja que la darrera adquisici贸 inclour脿 l'apropiaci贸 dos dels shows nocturns amb m茅s 猫xit a Espanya, 'Late Motiv' i 'La Resistencia' de Movistar Plus, que han confirmat. En paral路lel, la companyia multim猫dia ser脿 propiet脿ria de 'Loco Mundo','Homo Zapping', 'Nadie Sabe Nada', 'Assumptes interns' i 'Preguntes Freq眉ents', diversos programes que signifiquen una aposta en l'expansi贸 de l'entreteniment televisiu i que els quals es mantindran en emissi贸. 

Mediapro ja controla la producci贸 de diversos programes televisius i en l铆nia com s贸n 'El intermedio', 'Zapeando', 'Ninja Warrior', 'Las que faltaban', 'La Script' i 'Six Dreams'.

Tamb茅 et poden interessar...


Comentaris