GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Un menor roba d’una estrebada la cadena d’or d’un exdirectiu de Google a Barcelona

La víctima ha denunciat assegurant que «la ciutat necessita un canvi» ràpidament
Un exdirectiu de Google ha patit un robatori al centre de Barcelona | Mossos d'Esquadra

 

Denuncien un nou robatori a Barcelona. Aquest passat dijous al vespre, un menor ha robat la cadena d’or d’un exdirectiu de Google fent-li una estrebada i marxant corrents, segons ha explicat l’home a través de les xarxes socials.

 

Va cridar demanant ajuda

Els fets van tenir lloc al voltant de les 20.00 hores d’aquest dijous 28 d’agost a la plaça de Catalunya. Segons ha detallat Bernardo Hernández al seu compte de Twitter, «Un nen menor d’edat nord-africà em va envoltar amb un braç, li vaig dir que em deixés, però ell em va perseguir, vaig cridar demanant la policia, sense ajuda, va agafar la meva cadena d’or, va estirar fort i va sortir  corrents».

 

Hernández ha lamentat la situació assegurant que «aquesta ciutat necessita un canvi. Ràpid». I és que Barcelona està vivint una situació d’inseguretat, amb un increment de robatoris amb violència d’un 30% aquest 2019, segons dades dels Mossos d’Esquadra. Per la seva part, diverses associacions de veïns de la ciutat comtal han convocat mobilitzacions per demanar solucions al respecte.

 

 

També pots llegir...