GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQU脥 i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Not铆cies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Milers de persones compren entrades per una macrofesta il路legal de Cap d'Any

Els Mossos investiguen els organitzadors per no complir la llei
Cap d'any 茅s una de les festes m茅s assenyalades i especials de l'any | CATALUNYADIARI.CAT

 

 

Fescasarm, patronal d鈥檕ci nocturn, ha denunciat la Poch Fest, una macrofesta il路legal de Cap d鈥橝ny que es dur脿 a terme a l鈥檃er貌drom de la Cerdanya, a Das (Girona), el pr貌xim 1 de gener. La ra贸 茅s que no compleixen amb alguns requeriments legals i els Mossos d鈥橢squadra estan investigant l鈥檕rganitzaci贸.

 

Han venut m茅s de 1.000 entrades

Segons avan莽a 鈥楥r贸nica Global鈥, Fescasarm ha assenyalat que els organitzadors de la macrofesta no tenen la llic猫ncia municipal per poder dur-la a terme i, a m茅s a m茅s, denuncien que Poch Fest, que ja ha venut m茅s de 1.000 entrades a 35 euros cadascuna, ha fet servir la barra lliure com a reclam per aconseguir atreure m茅s clients, quelcom que est脿 prohibit a Catalunya, i amb el lema de rebre 芦l'any nou amb amics, m煤sica, copes i un ambient immillorable禄. Aix铆, han denunciat que no hagin 芦entrat una inst脿ncia a l'Ajuntament o completat els informes policials, de bombers i de tr脿nsit pertinents禄.

 

En aquest sentit, el president de l鈥檈ntitat d鈥檕ci nocturn, Joaquim Boadas, ha volgut remarcar la legislaci贸 a complir a l鈥檋ora de preparar aquest tipus de festes: 芦Els organitzadors de festes han de comptar amb la llic猫ncia municipal oportuna, un pla d'autoprotecci贸, una mem貌ria d'activitat i garantir la pres猫ncia de controladors d'acc茅s i vigilants de seguretat禄.

 

Per la seva part, els organitzadors de la Poch Fest han assegurat que s铆 que compleixen part dels requeriments: tenen l鈥檃sseguran莽a de responsabilitat civil, el pla d鈥檃utoprotecci贸, els vigilants i controladors d鈥檃cc茅s. Tanmateix, s铆 que han adm猫s el seu error de fer publicitat de la macrofesta amb alcohol il路limitat i han explicat que es troben treballant amb els Mossos per aconseguir la llic猫ncia municipal. Per貌 existeix la possibilitat que finalment la festa no es dugui a terme si les autoritats no donen llum verda a la seva celebraci贸 i, per tant, milers de persones es quedarien sense festa de Cap d鈥橝ny.   

 

 

Tamb茅 et pot interessar