GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

La mítica sèrie 'Friends' arriba a Barcelona

Dos dels sets de la sèrie es podran visitar a Barcelona fins al 2 de juny
La cafeteria 'Central Perk' és un dels sets que es poden visitar | FriendsFest

 

 

El Poble Espanyol de Barcelona acollirà per primera vegada la 'FriendFest' on es podran visitar dos dels sets de la mítica sèrie televisiva 'Friends' fins al pròxim 2 de juny. Fa 25 anys que es va estrenar la que s'ha convertit en la comèdia de referència que té com a protagonistes un grup de cinc amics: Ross (David Schwimmer), Rachel (Jennifer Aniston), Joey (Matt LeBlan), Phoebe (Kudrow), Mònica (Courtney Cox) i Chandler (Matthew Perry). 

 

La cafeteria 'Central Perk' i l'apartament de Mònica

Els aficionats de la sèrie podran gaudir durant 40 minuts d'un tour caminant i observant cada un dels detalls de dos dels sets més representatius de la comèdia com són l'apartament de Mònica, amb el curiós marc groc a la porta que tant el caracteritzava, i la cafeteria 'Central Perk' on es reunien diàriament els cinc amics per posar-se al dia de tot allò que els havia passat i escenari de les cançons que Phoebe cantava acompanyada de la seva guitarra. Moltes de les converses més importants de la sèrie han tingut lloc en aquest sofà de la cafeteria de Nova York.

 

Els visitants podran passejar-se per l'apartament de Mònica | FriendsFest

 

A part del tour, els visitants podran visitar una tercera zona on podran recrear i immortalitzar algunes de les escenes de la sèrie i posar-se a la pell dels seus personatges preferits. La 'FriendsFest' compta amb el sofà que surt a la capçalera de la còmica sèrie perquè els visitants es puguin asseure i fer fotografies.

 

També hi ha la 'Wedding Chapel' de Les Vegues on es van casar per error Rachel i Ross. Allí els visitants podran vestir-se amb diversos vestits de núvia i de nuvi per reviure el moment. A més de la inoblidable font on els protagonistes ballaven al so de la sintonia d'inici juntament amb els seus paraigües. Finalment es troben rèpliques del futbolí de Joey i Chandler així com el set de la festa de graduació de Mònica i Rachel. Tot cuidant cada referència i detall dels moments més memorables i destacats de la sèrie. 

 

També et pot interessar...