Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Mor Eduard Punset als 82 anys

El filòsof ha mort als 82 anys
Eduard Punset, en arxiu   | Cedida

 

Eduard Punset ha mort als 82 anys. Així mateix ho han fet públic els seus éssers més propers a través del compte oficial de Twitter del divulgador científic, advocat i economista més famós de l'esfera catalana. 

 

 

La família del filòsof, a més, ha volgut rendir un homenatge a Punset, motiu pel qual han pres la determinació de publicar diverses imatges del divulgador que han estat recollides per l'equip que realitzava el seu programa 'Redes'. 

 

❗Notícia en ampliació. La redacció de Tarragona Digital està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@tarragonadigital.com, per Facebook a TarragonaDigital/, per Twitter a @TGNdigital o per WhatsApp o Telegram al : +34 639 048 422.

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris
EMILIO G.. de la Rosa
Dios le tenga en su Gloria, pues ha sido siempre una gran persona. Deja un gran vacío en todos los que le hemos seguido en algún ,momento de la vida. Un fuerte abrazo a todos sus familiares.