Mor un motorista en xocar contra un autocar a Barcelona

La víctima mortal tenia 26 anys, tal com ha informat la Guàrdia Urbana a través d'un comunicat
Mor un motorista en xocar contra un autocar a Barcelona | CatalunyaDiari.cat

 

Un jove motorista de 26 anys ha mort durant la tarda d'aquest divendres, 19 de juliol, després de xocar contra un autocar a Barcelona. Els fets, que han tingut lloc al voltant de les 16 hores de la tarda, han succeït al barri de Sant Gervasi — Galvany, tal com ha informat el cos de la Guàrdia Urbana en un comunicat.

 

L'accident ha tingut lloc a l'alçada del número 34 del carrer de Sant Eusebi i ja són dos els casos d'accidents d'aquest tipus que han tingut lloc al districte. Fa menys d'un mes, el 30 de juny, una altra persona va perdre la vida en un accident a la via Augusta, també un motorista.

 

Dotzena víctima aquest 2019 

La Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat (UIPA) del cos de policia barceloní s’ha fet càrrec de la investigació d’aquest accident.

 

 

Aquest és el dotzè motorista que perd la vida en un accident de trànsit en el 2019. Per tant, continuen les males noticies per aquest col·lectiu que té uns alts números de sinistralitat. La seguretat viària és un compromís que ha d’adquirir tota la ciutadania i fer realitat el projecte Visió Zero per la reducció de morts i ferits greus en accidents de trànsit.

 

També pots llegir...