Mor Xavier Puigdemont, el pare de Carles Puigdemont

Així ho ha confirmat el líder de Junts per Catalunya a través del seu perfil de Twitter
Carles Puigdemont ha anunciat la mort del seu pare Xavier Puigdemont | CatalunyaDiari.cat

 

Carles Puigdemont ha anunciat la mort del seu pare, Xavier Puigdemont. Ho ha fet a través del seu perfil de Twitter, amb un emotiu missatge. «Fa poca estona ens ha deixat el pare. La meva mare, les meves germanes i els meus germans el recordarem com un home de bondat», ha escrit el líder de Junts per Catalunya. 

 

 

Fa una setmana deia que dubtava «de tornar a veure als seus pares vius»

Fa una setmana l'expresident parlava amb el diari britànic 'The Times' on deia que dubtava de poder tornar a veure als seus pares mai més, perquè eren massa grans i no estaven en condicions per a poder viatjar. «Probablement no els veure mai més vius» assegurava. Amb aquestes paraules mostrava la duresa d'estar a l'exili «És dur des d'un punt de vista personal, però estar aquí em permet treballar, expressar-me, fer política i defensar la meva causa». 

 

Les mostres de suport cap a Carles Puigdemont i la seva família no han trigat a arribar, sobretot a les xarxes socials, que s'han omplert de comentaris de condol i ànims per a ell i el seu entorn.

 

 

 

 

 

"👉 Les ajudes econòmiques que pots demanar aquest any a Catalunya" "🔴La decisió conjunta de les 3 policies per aquest 10-N a Catalunya"