Els Mossos alerten d'una nova estafa que suplanta la identitat d'Adidas

Juguen amb les il路lusions de la gent jove que vol ser 'influencer'
Els Mossos alerten d'una nova estafa que suplanta la identitat d'Adidas | Pixabay

No 茅s la primera vegada que la policia avisa a trav茅s de les seves xarxes socials de les estafes que es fan passar per marques de roba amb la intenci贸 d'obtenir dades personals que arriben als delinq眉ents cibern猫tics.

 

Els Mossos d'Esquadra han fet p煤blic, a trav茅s del seu compte de Twitter, l'煤ltim engany que corre per les xarxes socials. Es tracta d'un compte fals que suplanta a la firma esportiva 'Adidas' amb un anunci dirigit a la gent jove que vol ser 'influencer'. El problema 茅s que molts usuaris han contestat a aquesta falsa crida incorporant al seu perfil imatges amb l'etiqueta de la firma.

 

 

 

T'asseguren roba gratu茂ta, sessions de fotos i viatges

A la falsa publicaci贸, asseguren que et faran arribar de forma gratu茂ta roba de la seva marca i altres productes Adidas, sessions de fotos professionals, viatges i moltes m茅s sorpreses. Com a requisit, nom茅s necessites tenir un compte d'Instagram amb, almenys, 150 seguidors, seguir la seva p脿gina, publicar imatges teves amb peces de roba de la marca a un 'story' i mencionar a 3 amics a la seva publicaci贸 (aix铆 els ajudes a difondre l'estafa).

 

Evidentment, i tal com alerten els Mossos, tot aix貌 茅s una gran mentida i posa en perill la informaci贸 privada de les persones que, amb tres senzills passos, pot ser utilitzada de forma fraudulenta.

 

Tamb茅 et pot interessar...

"鈿歀TIMA HORA: Mor el pare de Carles Puigdemont, Xavier Puigdemont" "馃憠 Les ajudes econ貌miques que pots demanar aquest any a Catalunya"