Neix el 'Frente Anti Independentista de Cataluña'

Els seus impulsors asseguren que l'objectiu és «aplicar la mateixa violència que estan fent els CDR»
Creen “El Frente Anti Independentista de Cataluña” | CatalunyaDiari.cat

 

 

El 'Frente Anti Independentista de Cataluña' ha fet arribar un document a l'Ajuntament de Rupit, Osona, per comunicar que «el seu poble ha estat escollit». Tal com expliquen, el front «ha estat creat per a atacar aquelles petites comunitats i negocis que donin suport a l'independentisme, i aplicar la mateixa violència que estan fent els CDR en diferents llocs de Catalunya».

 

A l'escrit, enviat una setmana després que sortís la sentència i dels aldarulls en contra d'aquesta a diferents ciutats de Catalunya, el front exigeix «retirar immediatament la bandera independentista i que es canviï per la bandera catalana, retirar la seva condemna publicada a la pàgina de l'Ajuntament i retirar els cartells que donin suport a la independència i presos polítics de la via pública».

 

«Actuarem amb extremada violència»

Asseguren, que en cas que no es compleixin aquests requisits, «enviarem a un gran grup de militants radicals i procedirem a tallar els accessos al poble i bloquejos a les carreteres» i afegeixen «un cop fet això, el nostre grup de militants actuaran amb extremada violència dins de la seva població, perquè puguin provar de la seva pròpia medicina aplicada pels CDR als que vostès donen suport».

 

A més, expliquen que tenen el poble tan estudiat mitjançant càmeres, punts dèbils, antenes de telefonia, seguretat i emergència, entre d'altres, que serà impossible d'aturar un cop hagin començat els aldarulls.

 

Per acabar el comunicat, destaquen que «vosaltres heu volgut aquesta guerra, ha arribat el moment de respondre» i amenacen a l'alcalde «pensa bé quina serà la seva resposta, perquè només necessitem unes poques hores, per convertir un poble tan maco com Rupit, la seva història, negocis i pau, en un dia que no oblidareu mai». El text acaba amb la frase «Per una Espanya unida».

 

Document de 'El Frente Independentista de Catalunya' enviat a un Ajuntament d'Osona | Cedida

 

 

Document de 'El Frente Independentista de Catalunya' enviat a un Ajuntament d'Osona | Cedida

 

 

També et pot interessar

 

Comentaris
Jordi
Frente anti independentistas sois una pandilla de ignorantes inpresentables vais ha salir trasquilados hijos de puta
JOAN
Soc de la Cerdanua. Hem fa vergonya ser catala i tindre que viure a Catalunya. Abans els catalans tenien seny ara l han perdut Are a Sant Boi n hi mes a fora que a dins. Visca una Catalunya lliure de Independentistes i amb un sol pais ESPANYA. No veieu la la esquerra es miseria.
Joan
Fa pena com os manipulan al jovent. Soc de Cerdanya i m agradaria que poseu seny com els catalans de veritat. Sino anem a la miseria. Aquestos que os manipulem que presentin presupostos, números; No escalfar el cap per una cosa que no porta a res mes que a pasar fam. La esquerra es miseria. La dreta es qui te els cales i els qui donen trevall. Os han donat garantia de entrar a la Unio Europea o sera un Catexit. Actueu amb coneixement. No os deixeu escalgar el cap. El jovent sou molt vulnerables i manipulables. A part de que no teniu ni puta idea de res Ni de economia, ni politica, ni societat. Els jubilats d on cobraran de Espanya o de la Generalitat? , per posar un exemple. MISERIA, MISERIA i mes MISERIA.
Joan
Jordi: No son fills de puta. Es que vosaltres sou retrasats mentals. Ja m agradaria que fosis normal. Salutacions.
Joan
Lo pitxor que tenim els catalans, per desgracia noste, es TV3. Que l hi haurian de fotre foc o una bomba. Per escalfar el cap a la gent en informatius e i misatges e imatges subliminals.
Joan
Per favor cremeu TV3 que es un virus que se esten e incurable en el cervell dels joves.