Nissan fa marxa enrere i mantindrà el magatzem de recanvis del Prat

Nissan mantindrà actiu el centre de recanvis del Prat, que empra a unes 110 persones i el futur de les quals era incert
Nissan fa marxa enrere en una de les seves decisions clau a Catalunya. | Cedida

Nissan vol iniciar el 30 de juny el període de consultes per a negociar el tancament de les plantes de la Zona Franca, Sant Andreu de la Barca i Montcada i Reixac, però ha anunciat alhora que mantindrà actiu el centre de recanvis del Prat, que empra a unes 110 persones i el futur de les quals era incert.

En un comunicat, Nissan ha explicat que ha informat aquest dilluns tant al comitè europeu com als comitès de Nissan a Barcelona que «d'acord amb la legislació, la companyia començarà dins d'una setmana, el pròxim dia 30, el procés de consulta amb el comitè designat pels comitès d'empresa locals».

❗Notícia en ampliació. La redacció de Tarragona Digital està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@tarragonadigital.com, per Facebook a TarragonaDigital/, per Twitter a @TGNdigital o per WhatsApp o Telegram al : +34 639 048 422.

"Simón revela el que tothom es temia: «Hi ha risc que el brot d'Osca passi a Catalunya»" "La sorprenent decisió de la Generalitat sobre discoteques i locals de ball"