Olga, la mare de la menor degollada a Mataró, es dedicava a «embarassar dones espiritualment»

Alguns residents d'origen rus instal·lats a la capital del Maresme han fet patent nous i desconeguts detalls sobre la vida d'Olga i els seus fills
Olga, la mare de la menor degollada a Mataró, es dedicava a «embarassar dones espiritualment» | Mossos d'Esquadra

 

 

Continuen les investigacions al voltant del crim de Mataró, en un intent d'esclarir el mòbil de l'assassinat de la menor que aquest passat diumenge va aparèixer degollada a l'interior d'un habitatge de la capital del maresme. El mitjà 'El Español' ha contactat amb alguns membres de la comunitat russa d'aquesta ciutat barcelonina, que han fet patent que el cas podria guardar relació amb una revenja.

 

En aquest sentit han explicat que, si bé els membres de la família «no es relacionaven amb ningú, eren persones molt introvertides que amb prou feines parlaven castellà o català», el cert és que «Mataró és petit i aquí tots els russos ens coneixem».

 

Deixava embarassades a les clientes «de manera espiritual»

En aquest sentit, el mitjà citat anteriorment ha fet patent que, poc després d'instal·lar-se a Mataró, la mare dels petits va decidir engegar un negoci peculiar. Sota el nom 'Institut Internacional de Reproducció Humana PUER, la matriarca de la família es dedicava a «deixar embarassades a les seves clientes de manera espiritual».

 

Cal destacar, amb tot, que Olga —que és el nom de la dona— no té el grau de medicina, sinó que és llicenciada en psicologia. En aquest sentit, les fonts afirmen que «fa seminaris i reunions que valen diners, i són una ximpleria».

 

Olga podria haver patit problemes econòmics

 

Olga volia gaudir d'una «bona qualitat de vida» | Cedida

 

«Jo crec que ella sap perfectament d'on venen els problemes», afirma una de les fonts, d'origen rus i el nom de la qual comença per I. En aquest sentit, ha explicat que la matriarca de la família volia gaudir d'una «bona qualitat de vida», malgrat que sempre «anava justa de diners».

 

Però la font no ha volgut quedar-se aquí, i ha fet patent que «ella volia aconseguir diners fàcilment i buscava arreu persones que poguessin pagar». Preguntada per si Olga tenia deutes, la dona russa en qüestió prefereix no respondre.

 

«Totes les respostes les té Olga»

Amb tot, sí que ha volgut confessar que, uns mesos enrere, la família d'Olga va viure un capítol força convuls, quan «li van rebentar tot el pis, la porta i tots els mobles». En relació als motius d'aquest acte tan violent, la font respon així: «Qui ho sap! Totes les respostes les té Olga».

 

Sobre la possible fi del cas, aquest testimoni no es mostra gens optimista, i afirma que, segurament, «al nen tampoc el trobaran viu». Així, les seves sospites s'uneixen a la de diverses persones d'origen rus i també residents a Mataró, totes elles coneixedores d'aquest negoci que, segons Olga, atorga «coneixements» a les dones perquè puguin quedar-se embarassades.

 

 

També et pot interessar...