Pau Gasol s'ha casat amb la seva parella Catherine McDonnell

El jugador català de l'NBA va publicar el passat mes d'octubre una fotografia en la qual anunciava el seu compromís
La parella acostuma a compartir el seu amor per les xarxes socials | Instagram

 

El jugador català de l'NBA, Pau Gasol, s'ha casat aquest cap de setmana amb Catherine McDonnell, la que és la seva parella des de fa tres anys. 

Segons han informat revistes com '¡Hola!¡ i 'Diez Minutos', l'enllaç hauria tingut lloc el passat dissabte 6 de juliol als Estats Units, tot i que encara es desconeix el lloc exacte que hauria escollit la parella per a celebrar la festa.

 

 

La fotografia que va confirmar el seu compromís

El cert és que ambdós han mantingut en secret el màxim temps possible la celebració del casament. D'ençà que el passat mes d'octubre Gasol publiqués una fotografia a Instagram anunciant que li havia demanat matrimoni a la seva parella, poca cosa més s'ha sabut durant tots aquests mesos de l'esperada festa.

 

 

Una altra de les pistes que donaven a entendre que la boda era imminent, va ser la publicació d'una imatge al perfil de McDonnell amb totes les seves amigues. Tal com es desprèn de la imatge, tot apuntava al fet que les amigues li havien preparat a la llavors futura dona del català un cap de setmana de somni per a celebrar el seu compromís. Més enllà d'aquestes dues imatges, les úniques pistes que han portat a confirmar que la parella ja són marit i muller, han estat les publicacions d'amigues d'ella a les xarxes socials.

 

En aquest sentit, malgrat que en cap d'elles s'han vist els nuvis, sí que han etiquetat a la parella i han anunciat que aquest cap de setmana era l'escollit per al casament. Després de tres anys d'amor, a la parella només li queda ara gaudir del seu recent matrimoni i començar una nova etapa que, de ben segur, estarà plena d'èxits.

 

També et poden interessar...