Imatge de la Policia enduent-se detingut el periodista

La policia deté un periodista de 'El País' a Barcelona

El col·laborador del diari Albert Garcia portava el braçalet de premsa al braç

La Policia Nacional s'ha endut detingut i emmanillat per l'esquena el fotoperiodista col·laborador del diari 'El País' Albert Garcia. La detenció ha tingut lloc a la plaça d'Urquinaona i els agents se l'han emportat fins al carrer Jonqueres, on hi havia un grup de furgonetes policials.

En el moment de la detenció i durant el trajecte fins a la furgoneta, portava la càmera de fotos penjada del coll. El fotoperiodista portava el braçalet de premsa corresponent al braç. En el moment dels fets, un dels agents que estava allí ha afirmat que Garcia havia colpejat un policia.

Els Mossos detenen 17 persones pels incidents

Els Mossos d'Esquadra han detingut 17 persones relacionades amb incidents que hi ha hagut a diversos punts de Catalunya durant la jornada de vaga general d'aquest divendres. 4 de les detencions s'han fet a la ciutat de Barcelona, on hi ha aldarulls al centre de la ciutat.

La Policia Nacional ha informat que ha practicat almenys 10 detencions a la capital catalana. Els Mossos també han detingut 4 persones a Girona, 7 a Tarragona, una a la regió policial metropolitana nord i una altra a la regió policial central.


Comentaris