GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Sanitat accepta que Barcelona passi a la fase 1 de la desescalada

Madrid també hi passarà a partir del dilluns, 25 de maig
Els experts asseguren que Catalunya encara no està preparada per iniciar el desconfinament. | ACN

 

Barcelona i la seva àrea metropolitana passaran a la fase 1 a partir de dilluns vinent. Segons avancen mitjans com 'El País' o 'La Sexta', Madrid ja tindria el vist-i-plau del govern central per passar a la fase 1 de la desescalada i Barcelona seguirà exactament les seves passes. 

 

El Baix Montseny, d'altra banda, també passarà a la fase 1, i s'afegirà a la condició de Girona, Lleida, el Garraf, l'Alt Penedès i la Catalunya Central. Finalment, les Terres de l’Ebre, Tarragona i Alt Pirineu i l'Aran passaran a la fase 2, tal com havien demanat.

 

Adeu a les franges horàries per passejar i fer esport

Així, Barcelona, Madrid i Castella i Lleó seran capaços d'avançar a la fase 1 el pròxim dilluns 25 de maig. El govern espanyol ha pogut relaxar les fases de desescalada, afortunadament, gràcies a la situació que presenta Espanya. La següent fase, la 2, ja no inclourà franges horàries per passejar ni fer esport. El ministeri, de fet, va confirmar ahir el final d'aquestes franges, però, cal dir, mantindrà dues franges horàries exclusives per a persones més grans de 70 i col·lectius vulnerables.