Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

URGENT

Mor una dona de 90 anys pel brot de listeriosi a Sevilla

ESTAT DE LES PLATGES

Més de vint banderes vermelles a les platges de la Costa Daurada

Segresta l'exparella, la porta lligada fins a un descampat, la ruixa amb un líquid irritant a les Gavarres

La dona va poder escapar-se de l'agressor i va arribar caminant fins a Quart on va demanar ajuda
Els Mossos d'Esquadra busquen l'home després d'haver agredit la seva exparella | Catalunya Diari

 

Els Mossos d'Esquadra busquen un home per haver segrestat la seva exparella i agredir-la en un descampat de les Gavarres. Diumenge a la nit, l'agressor va endur-se la dona i la va retenir durant hores en un mas situat en una zona boscosa. Cap a les tres de la matinada, se la va endur lligada amb un cotxe i la va portar fins al descampat. Allà, li va ruixar la cara amb un líquid irritant i la va agredir amb un objecte punxant. La víctima va poder escapar-se del seu captor i va aconseguir arribar caminant fins a Quart (Gironès), on va demanar ajuda a uns veïns. Arran de les ferides que presentava, la van haver de traslladar a l'hospital Josep Trueta de Girona. Els Mossos han obert una investigació i treballen per localitzar l'agressor, que ha fugit.

 

Segons el relat de la víctima, diumenge al vespre la seva exparella la va retenir i se la va endur fins a un mas situat a les Gavarres. Allà, la va tenir tancada durant hores. En plena matinada, pels voltants de les tres de la nit, l'home la va lligar i se la va endur amb el cotxe fins a un descampat situat entremig de la zona boscosa.

 

La víctima, ferida

Allà, l'agressor la va fer baixar del vehicle i la va agredir. Primer li va llançar un líquid irritant a la cara i després, la va ferir amb un objecte punxant. La víctima va poder escapar-se del seu captor i va fugir a través del bosc. Després de caminar durant força estona, la dona va arribar fins a Quart, on va demanar ajuda a uns veïns, que al seu torn van alertar els Mossos d'Esquadra.

 

Arran de l'agressió, a la dona la van haver d'atendre a l'hospital Josep Trueta de Girona. Tot i que no presentava ferides de gravetat, la seva exparella sí que la va punxar a la zona del pit, li va fer talls a les mans i també li va donar algun cop al cap. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació i treballen per localitzar l'agressor, que ha fugit. Tant ell com la víctima són sud-americans.

 

També et pot interessar...

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris