El Suprem tomba el 100.2 de Forcadell i augura la seva negativa al tercer grau dels presos

Marchena també és qui haurà de decidir, en darrera instància, sobre la semillibertat dels presos independentistes
Carme Forcadell, al mig de la tercera bancada d'acusats durant el judici del procés. | ACN

La Sala Segona del Tribunal Suprem, presidida per Manuel Marchena, ha tombat l'aplicació de l'article 100.2 del règim penitenciari a l'expresidenta del Parlament, Carme Forcadell. Marchena ha acceptat el recurs d'apel·lació de la Fiscalia i, d'aquesta manera, tomba el 100.2 que permetia a Forcadell anar a cuidar la seva mare i fer tasques de voluntariat.

Des de fa uns dies, però, tant l'expresidenta del Parlament com la resta de presos de l'1-O gaudeixen del tercer grau penitenciari, que segueix en peu. La decisió de Marchena amb el 100.2, però, indica quin serà el seu parer quan, en darrera instància, hagi de decidir si accepta o revoca el tercer grau dels presos.

❗Notícia en ampliació. La redacció de Tarragona Digital està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@tarragonadigital.com, per Facebook a TarragonaDigital/, per Twitter a @TGNdigital o per WhatsApp o Telegram al : +34 639 048 422.

"L'última revelació de Vergés davant els rebrots a Catalunya: «Estic molt tranquil·la»" "Trilla dubta sobre les xifres del virus a Madrid: «Si no busques, no trobes»"