Troben una dona morta amb signes de violència en una platja de Barcelona

Un testimoni ha alertat els Mossos d'Esquadra després de veure que la dona, a l'interior d'un cotxe, feia hores que no es movia | Els Mossos destaquen que es tracta d'un fet molt recent i que, per tant, no es pot descartar encara cap hipòtesi
Els Mossos han comprovat que la dona morta presentava signes de violència | CatalunyaDiari.cat

 

Una dona d'uns 50 anys ha aparegut morta a l'interior d'un cotxe aquest matí a la platja del Somorrostro, a Barcelona. Segons avança 'SER Catalunya', la víctima presenta signes de violència al coll i l'incident s'hauria produït durant la passada matinada. Els Mossos, però, destaquen a CatalunyaDiari que es tracta d'un fet molt recent i que, per tant, no es pot descartar encara cap hipòtesi. 

 

Fonts policials corroboren a aquest mitjà que es tracta d’una mort violenta, tot i que encara no se’n sap la tipologia. Per la qual cosa, doncs, els Mossos continuen sense descartar cap via d’investigació.

 

Un testimoni, així mateix, hauria alertat una patrulla dels Mossos d'Esquadra en veure que la dona feia estona que no es movia. En arribar, al punt de les 03:00 hores de la matinada d'aquest diumenge, 17 de febrer, els agents han comprovat que la dona era morta.

 

 

Possible mort per asfíxia

Els Mossos i el Servei d'Emergències de Catalunya (SEM) sospiten que la dona, que ha estat localitzada exactament a les 3.15 hores del matí davant de la discoteca Opiumpot haver mort per asfíxia. Segons les fonts citades, s'ha obert comitiva judicial i l'autòpsia en determinarà la causa exacta. 

 

  

❗Notícia en ampliació. La redacció de Tarragona Digital està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@tarragonadigital.com, per Facebook a TarragonaDigital/, per Twitter a @TGNdigital o per WhatsApp o Telegram al : +34 639 048 422.