GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Tsunami Democràtic crida a omplir les places de Catalunya aquest dissabte

A Barcelona, la convocatòria és a Plaça Catalunya a les 16 hores
Tsunami Democràtic crida a omplir les places de Catalunya aquest dissabte | Cedida

Tsunami Democràtic ha decidit convocar a una jornada de desobediència a la Junta Electoral i crida a omplir, el pròxim dissabte i de 16h a 22h, les places del país amb una jornada política, cultural i festiva. En aquest sentit, el moviment ha expressat el següent: «Si la repressió de l’Estat no s’atura per la jornada de reflexió, tampoc no s’aturarà la gent. En contra de la repressió i en contra de la mordassa: paraules, ciutadans i cultura en llibertat. Pacíficament, respectuosament, de forma inequívocament noviolenta».

 

La intenció és repetir les iniciatives de reivindicació de l'espai públic com les que es van fer durant el moviment dels indignats i del 15M en les jornades de reflexió de l'any 2011 i del 2015. L'objectiu de Tsunami és «fer reflexionar l'Estat» per tal de, segons aquests, «recordar-li que no pot restringir ni limitar el dret a la llibertat d'expressió ni el dret a la lliure reunió i manifestació».

 

 

Convocatòria a Barcelona

En concret, a Barcelona la convocatòria és a Plaça Catalunya a les 16 hores, on hi haurà actuacions musicals, parlaments i intervencions diverses. La iniciativa s’estén a totes les ciutats del país a les que Tsunami anima a participar. La plataforma crida tothom a participar d’aquesta jornada, ja que anuncien que per primera vegada es provarà l’aplicació de Tsunami Democràtic com a preparació de la primera gran acció els dies 11, 12 i 13 de novembre.

 

«Si la repressió de l'Estat no s'atura per la jornada de reflexió, tampoc s'aturarà la gent», diuen, tot afirmant per al 10-N Tsunami defensa «l'exercici del dret a vot».

 

També et pot interessar...