Acaba el «Camp Tgn Up» després d'acompanyar 10 empreses emergents del Camp

Coordinada per la Diputació de Tarragona, pretén afavorir el creixement i la consolidació de les 'startup'
Acte de cloenda de la iniciativa del 'Camp Tgn Up' | cedida

 

«Camp Tgn Up», el programa d'acompanyament, formació empresarial i mentoria creat per impulsar deu empreses emergents del Camp de Tarragona, ha finalitzat aquest dimarts, 2 d'octubre, després de vuit mesos de feina.

La iniciativa de la Diputació de Tarragona, que ha comptat amb el suport dels diferents ajuntaments i consells comarcals del Camp de Tarragona, juntament amb la Universitat Rovira i Virgili i la Generalitat de Catalunya, ha reunit en un acte de cloenda a Reus els representants de les empreses participants per tal de valorar la seva experiència.

Durant vuit mesos els emprenedors han rebut eines de gestió i coneixements per ajudar-los a començar l'etapa d'iniciar el seu projecte empresarial i consolidar-lo en el temps i el mercat. D'aquesta manera les empreses han rebut fins a 120 hores de formació a càrrec d'experts en àmbits com les metodologies emprenedores, els fonaments economicofinancers, les fonts de finançament, el màrqueting, la gestió del factor humà, la internacionalització, la dimensió tecnològica, els aspectes legals, les eines de comunicació i presentació de projectes, així com l'assessorament a càrrec de professionals que els han acompanyat de manera individualitzada.

Tot plegat, es tracta d'una iniciativa per ajudar a la viabilitat de les empreses emergents del Camp de Tarragona, i que a les Terres de l'Ebre ha tingut també la seva edició de la mà de l'«Ebre Up».

Empreses participants en el «Camp Tgn Up» 2018:

Dynamid – Mentes dinámicas (Tarragona). Empresa d’enginyeria i educació l'objectiu de la qual és acostar la robòtica educativa i la programació a infants i joves.

Easy2bwise (Reus). Empresa de creació de plataformes personalitzades de formació on-line per a les empreses.

Petits Enginyers (Reus). Activitats curriculars i extraescolars de ciència i tecnologia amb eines innovadores com la realitat virtual, la impressió 3D o la robòtica.

Surt Activitats a la Natura (Barberà de la Conca). Guia de serveis i activitats a la natura (barranquisme, vies ferrades, escalada, esquí nòrdic, esquí de muntanya i alpinisme).

Comercial Comarkia (Tarragona). Market place de comercialització on-line de producte agroalimentari únic i de qualitat d’origen català i aragonès mitjançant una plataforma web al servei del productor.

— Hug-Me (El Morell). Fabricació i comercialització d’un producte de marxandatge registrat i patentat.

Agora Alliance (El Vendrell) Consultoria, compres i importació d’ingredients actius de productors de la Xina i l'Índia. Assessorament de compres al mercat asiàtic i oficina comercial a Espanya de proveïdors d’origen.

Rio Longboard (Tarragona) Fabricant innovador de longboards, snowboards i wakeboards. En la fabricació combinen els sistemes tradicionals d'ebenisteria amb les últimes tecnologies en Composites i mecànica de competició.

App Web Publicitat (El Vendrell) Startup dedicada a la creació d’App’s, webs i publicitat pròpies i per a tercers.

Punt d'Accés (Valls) S’ofereixen serveis de telecomunicacions a les llars i empreses: Internet rural, Telefonia IP, Telefonia mòbil, fibra indirecta i pròpia.

Representants de les empreses i les institucions que han participat del 'Camp Tgn Up' | cedida

 

"El futur de les autopistes tarrgonines poc més d'un any abans que acabin els peatges" "ÚLTIMA HORA: Puja l'atur a Tarragona"