Els conservatoris de la Diputació enceten el 2019 amb tres grans concerts gratuïts

Diumenge, el Teatre Tarragona acollirà 150 alumnes de la Banda de Grau Professional i dels Cors, que oferiran un gran concert a partir de dos quarts de set de la tarda

Els tres Conservatoris de Música de la Diputació de Tarragona posen fil a l’agulla al nou any 2019 amb nombroses activitats musicals obertes a la ciutadania. Faristols, partitures a punt i instruments afinats, els alumnes oferiran tres grans concerts amb entrada lliure i gratuïta a les ciutats de Reus, Tarragona i Tortosa. Aquest diumenge, 13 de gener, Reus i Tarragona sonaran a l’uníson en dos concerts simultanis a l’Auditori Higini Anglès i al Teatre Tarragona, respectivament. El dimarts, 15 de gener, arribarà el torn de les Bandes d’Elemental i Grau Professional del Conservatori de Tortosa, que brindaran un concert a l’Auditori Felip Pedrell de la capital del Baix Ebre.

Un gran escenari i la música de 150 alumnes

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Diumenge, el Teatre Tarragona, situat al capdamunt de la Rambla Nova de la ciutat, acollirà un total de 150 alumnes de la Banda de Grau Professional i dels Cors del conservatori tarragoní, que oferiran un gran concert a partir de dos quarts de set de la tarda. L’accés al teatre serà lliure i gratuït, tot i que les invitacions s’han de recollir prèviament a la seu del Conservatori de Tarragona, al carrer Cavallers número 10, a la Part Alta. Aquest espectacle forma part del programa d’actes de la 2a Setmana d’Activitats que celebra el centre, entre els dies 8 i 13 de gener.

Música barroca a Reus

El mateix diumenge, també a dos quarts de set de la tarda, l’Orquestra de Grau Professional del Conservatori de la Diputació a Reus brindarà un concert amb el Conjunt ATRIA, una formació especialitzada en la música barroca, amb la qual treballaran, assajaran i interpretaran un nou repertori durant el cap de setmana. El recital es realitzarà a l'Auditori Higini Anglès i l’entrada, en aquest cas, també serà gratuïta.

Dimarts, el torn de Tortosa

Finalment, dimarts, 15 de gener, la música sonarà a l’Auditori Felip Pedrell de Tortosa, amb l’actuació de les Bandes d’Elemental i Grau Professional del Conservatori de la Diputació al municipi. A partir de les vuit del vespre, el recinte s’omplirà de notes i de tota mena d’instruments de vent, alguna corda i percussió, amb la participació de 120 alumnes. L’entrada al concert és lliure i gratuïta.