Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

PORTADES

Les portades d'avui dimarts, 22 de gener

Els conservatoris de la Diputació enceten el 2019 amb tres grans concerts gratuïts

Diumenge, el Teatre Tarragona acollirà 150 alumnes de la Banda de Grau Professional i dels Cors, que oferiran un gran concert a partir de dos quarts de set de la tarda
El Teatre Tarragona acollirà l'art, la feina i el talent de 150 alumnes | Diputació de Tarragona

 

 

Els tres Conservatoris de Música de la Diputació de Tarragona posen fil a l’agulla al nou any 2019 amb nombroses activitats musicals obertes a la ciutadania. Faristols, partitures a punt i instruments afinats, els alumnes oferiran tres grans concerts amb entrada lliure i gratuïta a les ciutats de Reus, Tarragona i Tortosa. Aquest diumenge, 13 de gener, Reus i Tarragona sonaran a l’uníson en dos concerts simultanis a l’Auditori Higini Anglès i al Teatre Tarragona, respectivament. El dimarts, 15 de gener, arribarà el torn de les Bandes d’Elemental i Grau Professional del Conservatori de Tortosa, que brindaran un concert a l’Auditori Felip Pedrell de la capital del Baix Ebre.

 

Un gran escenari i la música de 150 alumnes

Diumenge, el Teatre Tarragona, situat al capdamunt de la Rambla Nova de la ciutat, acollirà un total de 150 alumnes de la Banda de Grau Professional i dels Cors del conservatori tarragoní, que oferiran un gran concert a partir de dos quarts de set de la tarda. L’accés al teatre serà lliure i gratuït, tot i que les invitacions s’han de recollir prèviament a la seu del Conservatori de Tarragona, al carrer Cavallers número 10, a la Part Alta. Aquest espectacle forma part del programa d’actes de la 2a Setmana d’Activitats que celebra el centre, entre els dies 8 i 13 de gener.

 

 

Música barroca a Reus

El mateix diumenge, també a dos quarts de set de la tarda, l’Orquestra de Grau Professional del Conservatori de la Diputació a Reus brindarà un concert amb el Conjunt ATRIA, una formació especialitzada en la música barroca, amb la qual treballaran, assajaran i interpretaran un nou repertori durant el cap de setmana. El recital es realitzarà a l'Auditori Higini Anglès i l’entrada, en aquest cas, també serà gratuïta.

 

Dimarts, el torn de Tortosa

Finalment, dimarts, 15 de gener, la música sonarà a l’Auditori Felip Pedrell de Tortosa, amb l’actuació de les Bandes d’Elemental i Grau Professional del Conservatori de la Diputació al municipi. A partir de les vuit del vespre, el recinte s’omplirà de notes i de tota mena d’instruments de vent, alguna corda i percussió, amb la participació de 120 alumnes. L’entrada al concert és lliure i gratuïta.

Comentaris