GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQU脥 i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Not铆cies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Hissades diverses banderes grogues en les platges de la costa de Tarragona

L'aplicaci贸 de Protecci贸 Civil indica l'estat de totes les platges catalanes
La platja de Salou, plena de gom a gom, en una foto d'arxiu | TarragonaDigital.com

 

La mar s'ha despertat moguda a la costa tarragonina. En algunes platges s'ha hissat la bandera groga i, per tant, s'ha de tenir precauci贸 a l'hora de banyar-se al mar, aix铆 com estar pendents de les indicacions dels socorristes i els possibles canvis en les banderes.

 

L'aplicatiu que informa de l'estat de les platges del litoral catal脿 assenyala que la bandera groga est脿 hissada en la majoria de platges de la costa de Tarragona. En aquest sentit, es veuen afectades totes les zones de bany que van des de la platja del Miracle fins a la platja de Tamarit, passant per l'Arrabassada, la Savinosa, la dels Capellans, la Llarga o la de la M贸ra. 

 

D'altra banda, les platges del Baix Pened猫s i Baix Gai脿, la mar est脿 m茅s calmada i de moment hi ha bandera verda i tamb茅 est脿 hissada a Vila-seca, Salou i Cambrils. Tamb茅 est脿 perm猫s banyar-se al litoral de les Terres de l'Ebre.

 

La jornada d'avui estar脿 emmarcada per una baixada de temperatures i poden caure possibles x脿fecs en diversos punts de l'interior de la regi贸 de Tarragona.

 

 

Precauci贸 en el bany

Tot i estar hissada la bandera verda en les platges del litoral tarragon铆, s'ha d'anar amb compte i estar pendents de la mar i les indicacions dels socorristes que hi ha a les platges. En qualsevol moment es pot posar bandera groga i s'hagi de tenir molta precauci贸 a l'hora d'entrar a l'aigua o, fins i tot, la vermella, amb la qual es prohibeix totalment el bany.