La Diputació obre el termini d'ajuts per a empreses emergents de la regió

La convocatòria s'adreça a start-up's del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre | L'economia circular, gran novetat d'enguany
Seu de la Diputació de Tarragona, al Passeig de Sant Antoni | Cedida

 

Afavorir «el creixement i la consolidació d'empreses emergents a la demarcació» a través d'un impuls formatiu en gestió empresarial a ritme accelerat. Aquesta és la proposta de la Diputació de Tarragona per donar un cop de mà a les start-up's del territori, amb la nova convocatòria del programa que ja ha tornat a engegar, un any més. S'adreça a tots els projectes que ho sol·licitin amb arrels al Camp de Tarragona o les Terres de l'Ebre.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Per tal de participar en la convocatòria cal inscriure's a través d'aquest enllaç. En l'edició anterior de la convocatòria, un total de vint empreses tarragonines van beneficiar-se d'aquest mateix programa de la mà d'un grup de professionals especialitzats que els ajudin en tasques d'assessorament, coneixements, mentoria, formació en emprenedoria, econòmica i financera o de comunicació i màrqueting, entre d'altres.

L'economia circular, gran novetat de la nova convocatòria dels ajuts a start-up's de Tarragona

La principal novetat d'enguany és l'obertura d'un nou programa d'ajuts especialitzat en l'àmbit de l'economia circular, és a dir, l'aposta per la sostenibilitat com a estratègia i per la sostenibilitat dels recursos. En la selecció d'empreses a qui ajudar, l'organització avisa que valorarà especialment que la idea de negoci sigui innovadora, de perfil tecnològic, escalable i que proporcioni productes o serveis que ja facturin per ells mateixos.

"🚗BONES NOTÍCIES: Menys víctimes mortals en accidents aquest any a Tarragona" "🚔 Augment de Policia Nacional i Guàrdia Civil a TGN davant d'una tardor calenta"