Una família tarragonina, protagonista a ‘Persona Infiltrada’ de TV3

Una família tarragonina, protagonista a ‘Persona Infiltrada’ de TV3

La major part de l’episodi es va gravar a Altafulla

Una família de Tarragona ha sigut la protagonista del darrer episodi del programa de TV3 ‘Persona Infiltrada’. La família Domènech, formada per dues dones, la Remei i la Roser, i les seves respectives filles, l’Heura i la Núria i la Lian. En total, cinc dones «decidides» que tenien l’objectiu d’enganyar el convidat d’aquest capítol, el cuiner Marc Ribas, per tal que no endevinés quina de les cinc dones era la persona infiltrada. Si el Marc endevina qui és la infiltrada, un dels espectadors que hagi participat a través de l’app de TV3 s’endú 5.000 euros. Si en canvi, el convidat no acaba descobrint qui és la infiltrada, la família s’emporta el premi. 

Durant el programa, les dones tarragonines van utilitzar diverses estratègies per tal d’aconseguir enganyar el Marc i que no descobrís quina d’elles era la persona infiltrada. Ell, per la seva banda, havia d’anar traçant la seva pròpia estratègia per poder endevinar qui no formava part de la família. A través d’observar el dia a dia i les relacions entre elles, i de les diverses preguntes que va anar fent a les Domènech, el Marc anava obrint-se camí per descobrir la veritat.

Observar la casa i una sessió de ioga a la platja d’Altafulla en la qual el Marc no va acabar d’estar còmode. Durant el dinar, un pícnic a la platja, el Marc sí que va estar ‘a la seva salsa’, ja que, com a cuiner, va poder opinar sobre els plats que havien preparat la Remei i la Roser.

El moment de l’interrogatori és decisiu, en un cara a cara entre el Marc i cadascuna de les cinc dones Domènech. Si bé en un primer moment el Marc pensava que l’Heura era la persona infiltrada, durant l’interrogatori s’ha girat la truita i el Marc comença a sospitar de la seva mare, la Remei. Després de les proves on el Marc va esdevenir guanyador, l’Anna Simon va revelar una de les dones que no era la persona infiltrada: la Roser. El Marc, però, no havia sospitat d’ella.

La infiltrada era la Núria, una noia de Móra d'Ebre

Finalment es va revelar que la persona infiltrada era la Núria, una noia de Móra d’Ebre que fingia ser la filla adoptiva de la Roser, i germana de la Lian, una noia també adoptada a la Xina. De fet, la Núria va ser la primera nena adoptada a la Xina de la demarcació de Tarragona. El Marc, però, no va aconseguir endevinar que la Núria era la persona infiltrada, sinó que continuava pensant que era l’Heura. Així doncs, la família Domènech ha guanyat el premi, que destinarà en un viatge a Àustria per veure el Concert de Cap d’Any de la Filharmònica de Viena.