El vent segueix bufant amb força avui diumenge amb ratxes de més de 100 km/h a l'Ebre

Durant el matí, els Bombers han atès fins a 15 avisos a les comarques de Tarragona
El vent ha estat molt intens durant tot el cap de setmana | Arxiu

 

 

Els Bombers de la Generalitat han atès 134 avisos relacionats amb l'episodi de fort vent des que es va activar l'alerta del pla Ventcat, aquest dissabte al matí, i fins avui diumenge, 3 de febrer, a les 12 del migdia, i la majoria s'han rebut a les Terres de l'Ebre i a les comarques de Girona.

 

 

Els arbres, la principal incidència

Gran part de les sortides que han fet els efectius d'aquest cos han estat per caiguda d'arbres, sanejaments de façana i risc de caigut d'algun element de la via pública. Protecció Civil ha informat a través de les xarxes socials que el telèfon d'emergències ha rebut 89 trucades en tot l'episodi i ha alertat que «es manté la previsió de fort vent a la meitat nord i al sud de Catalunya fins a la propera matinada».

 

 

 

 

Els Bombers atenen 15 avisos a les comarques de Tarragona

Entre les vuit del vespre de dissabte i les dotze del migdia d'aquest diumenge els Bombers han atès 52 avisos. 25 d'aquests de la regió d'emergències de Girona, 11 de les Terres de l'Ebre, 4 de Lleida, 4 de Tarragona, 4 de l'àrea metropolitana sud i dues de l'àrea metropolitana nord.

 

Segons el Servei Meteorològic de Catalunya, a l'estació meteorològica de Portbou s'ha assolit una ratxa màxima de vent de 170,6 km/h, a la de Boí 141, a la de Salòria 99,4 i a la de Mas de Barberans 104.

 

 

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!