Interrompuda la circulació del tren entre Tarragona i Sant Vicenç de Calders

Les línies afectades són l'R13, l'R14 l'R15 i l'R16, a més de l'RT2 i Llarga Distància

Interrompuda la circulació dels trens de la línia R13, R14, R15, R16, RT2 i llarga distància, entre Tarragona i Sant Vicenç de Calders, per una incidència en les instal·lacions. En aquest sentit, els trajectes que s'han vist afectats són el que sortia de l'Estació de França a les 13.43 i arribava a Lleida a les 16.50, ja que s'ha quedat aturat a la sortida de Sant Vicenç de Calders i, l'altre, el que sortia de Tortosa a les 13.33 i arribava a les 15.57 a l'Estació de França, el qual s'ha quedat aturat a Altafulla. A les 16 hores, s'ha restablert la circulació en aquestes línies.

Retards de fins a 1 hora en els trajectes 

Les pluges intenses que hi ha hagut durant el dia d'avui en aquesta zona, han fet que hi hagi incidents en diverses línies de trens. Segons informa Renfe, la incidència ha ocorregut a les 15 hores de la tarda, per una avaria, concretament, per una manca de tensió a la catenària de la via del tren.

A causa d'aquest incident, diverses línies han estat les que s'han vist afectades, concretament, l'R13, R14, R15, R16, a més de l'RT2 i els trens de llarga distància que passen per aquestes vies. 

Així doncs, els trajectes que s'han vist afectats, acumulen retards de fins a 60 minuts, és a dir, una hora i, progressivament, es va recuperant la normalitat en els trajectes que hi ha a la xarxa ferroviària tarragonina, ja que, des de les quatre de la tarda, s'ha restablert la circulació dels trens per aquestes línies.


Comentaris